KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MUSTANG > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Rentoudu ja nauti joka hetkestä.

Mustangissa voit rentoutua ja uppoutua ajonautintoon täysin, pujotteletpa sitten kaupungin kaduilla tai olet pidemmällä road tripillä.

Erinomaiset yhteysominaisuudet

Ford Mustangiin on saatavilla integroitu FordPass ConnectFordPass Connect New Kuga-modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit käyttää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttäLive Traffic 2019 jopa kymmenessä laitteessa, lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietojaWi-Fi 3GB.

View from behind a driver on dashboard and windshield
Ford Hands-free SYNC 3:n avulla

Hands-free SYNC 3:n avulla

SYNC 3 on SYNC-järjestelmän toistaiseksi edistyksellisin versio. Se on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi 8 tuuman kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.

Väriä ajomatkaan

Voit valita tunnelmavalaistuksen sävyn ajaessasi pimeällä. Valitse mittariston väri seitsemästä vaihtoehdosta tai luo kolme omaa värisekoitusta MyColour-ominaisuuden avulla.

Ford Väriä ajomatkaana
Ford Mustang. Sinä päätät.

Mustang. Sinä päätät.

MyModen ansiosta voit ohjelmoida oman ajotilan ja tallentaa haluamasi asetukset.

Voit mukauttaa esimerkiksi ohjauksen ja kaasun vastetta, automaattivaihteiston toimintaa ja ajovakautusjärjestelmän asetuksia, jopa aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston äänimaailmaa. 

Top