KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MUSTANG > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Edistyksellistä tehoa

Jotkin Mustangin innovaatiot näkee heti. Toiset voi kuulla, tuntea ja aistia – varsinkin kun kyse on uudistetusta 5,0-litraisesta V8-moottorista ja innovatiivisista uusista teknologioista.

Ford Yksi Mustang. Kaksi tehokasta moottoria.

Yksi Mustang. Kaksi tehokasta moottoria.

Mustangin maineikkaassa 5.0 V8-moottorissa on nyt sekä polttoaineen korkeapaineinen suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus. Mustang BULLITT:ssa on tehokkaampi moottori, joka tuottaa 460 hv tehon, 7250 rpm ja 529 Nm väännön. Lisäksi 2.3L Ford EcoBoost®-moottorin yliahtoa on kasvatettu.

Aktiiviventtiilillä varustettu pakoputkisto (Active Valve Exhaust)

Tämän teknologian ansiosta voit hallita Mustangista lähtevää ääntä. Voit valita aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston (Active Valve Exhaust) asetuksen 12” digitaalisesta mittaristosta monesta vaihtoehdosta, kuten hiljainen, normaali, Sport tai Race Track. Hiljaiseen tilaan voi jopa asettaa ajastuksen, jotta tiedät tarkalleen, milloin se on käytössä.

Ford Aktiiviventtiilillä varustettu pakoputkisto
Ford Vaikuttavaa jarrutustehoa

Vaikuttavaa jarrutustehoa

Erikoissuunnitellussa suorituskykyisessä jarrujärjestelmässä on nelimäntäiset etujarrusatulat ja tuuletetut jarrulevyt, joiden suorituskyky on linkitetty edistyksellisiin elektronisiin turva- ja kuljettajaa avustaviin teknologioihin. 5,0-litraisessa V8 GT:ssä on mukana vieläkin tehokkaampi kokoonpano: kuusimäntäiset Brembo™-etujarrusatulat ja 15-tuumaiset tuuletetut jarrulevyt.

Top