KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MUSTANG > Ominaisuudet > Turvallisuus

Kehittyneitä teknologioita turvallisuuttasi ajatellen

Mustangissa on lukuisia edistyksellisiä turvaominaisuuksia, jotka suojaavat sinua, matkustajiasi, jalankulkijoita ja autoasi.

Ford Parempaa turvaa jalankulkijoille

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon tai jalankulkijaan. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Ajovakauden hallintajärjestelmä

Ajovakauden hallintajärjestelmä helpottaa auton hallintaa. Anturit valvovat jatkuvasti kunkin pyörän nopeutta sekä ajoneuvon kulkusuuntaa ja ohjauskulmaa. Ajovakauden hallintajärjestelmä tasapainottaa tarkasti jarruvoimaa pyörien välillä ja voi myös vähentää moottorin tehoa. Tämä toimii vastavoimana ali- ja yliohjaukselle ja tekee ajoneuvosta vakaamman ja helpommin ohjattavan. Ajovakauden hallintajärjestelmä ja luistonesto ehkäisevät myös pyörien pyörimistä märissä tai jäisissä olosuhteissa.

Ford Ajovakauden hallintajärjestelmä
Top