KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Koe Ford > Töihin Fordille
Working at Ford

Töihin Fordille?

Oy Ford Ab on osa kansainvälistä Ford Motor Companya, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti lähes 200 000 henkilöä. Suomessa Oy Ford Ab:ssä työskentelee yhteensä noin neljäkymmentä henkilöä. Lisäksi itsenäiset Ford-liikkeet työllistävät lähes tuhat henkilöä ympäri Suomea erilaisissa tehtävissä.

Oy Ford Ab toimii Suomessa Ford-merkkisten henkilö- ja tavara-autojen sekä varaosien maahantuojana ja tukkumyyjänä. Tärkeimmät tehtävämme ovat vahvistaa valtakunnallisesti Ford-tuotemerkkiä, varmistaa laadukas ja asiakaslähtöinen jälleenmyyntiverkosto sekä yhteistyö Ford-konsernin eri yksiköiden kanssa.

Töihin Fordille?

Tarjoamme työtehtäviä henkilöille, joilla on kaupallinen tai tekninen koulutus sekä halu ja taito työskennellä itsenäisesti ja tuloksellisesti. Arvostamme positiivista asennetta, sitoutuneisuutta,  hyviä vuorovaikutustaitoja erilaisten ihmisten kanssa ja innostusta oppia uutta nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Useimmat tehtävämme edellyttävät hyvää englanninkielen taitoa.

Organisaatiossamme ei ole tällä hetkellä avoimia tehtäviä. Jos olet kiinnostunut työskentelystä Ford-organisaatiossa, lähetä avoin hakemus osoitteella jobsford@ford.com.

Top