Ford E-Transit Custom in blue parked inside of the building

MULLISTA TYÖPÄIVÄSI

E-TRANSIT CUSTOM

 

SEURAAVAN SUKUPOLVEN E-TRANSIT CUSTOM

Euroopan myydyin pakettiautoE Transit Custom Best Van on tulossa täyssähköisenä. Kestävyydestään ja luotettavuudestaan tunnettu työjuhta kurvaa uudelle sähköisen tuottavuuden aikakaudelle.

Uusi E-Transit Custom on suunniteltu alusta alkaen täyssähköiseksi pakettiautoksi, jossa on seuraavan sukupolven edistykselliset yhteysominaisuudet.

Legendaariset ominaisuudet yhdistyvät täyssähköisyyteen – tarjoten entistä taloudellisempaa ja täysin päästötöntä kuljetuskykyä. Eikä siinä vielä kaikki: tässä täyssähköisessä pakettiautossa on myös älykäs ohjelmisto ja Ford Pro - yhteysominaisuudet, jotka auttavat selvittämään päivittäiset haasteet, lisäävät auton käyttöaikaa ja parantavat lopulta liiketoimintasi tuottavuutta.

Saat työautostasi irti enemmän kuin koskaan.

E-Transit Custom on saatavilla loppuvuodesta 2023.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOMIN TOIMINTAMATKA

JOPA NOIN 380 KM:NE Transit Custom Range TOIMINTAMATKA

TYÖKALUT PÄIVITTÄISIIN HAASTEISIIN…

FORD PRO: AIVOT MUSKELIEN TAKANA

Enemmän kuin vain pakettiauto: E-Transit Custom on vain yksi osa integroitua Ford Pro -palvelukokonaisuutta. Palveluihin sisältyy erilaisia älykkäitä ohjelmistosovelluksia ja autokannan hallintatyökaluja, kuten Ford Pro E-Telematics ja FordPass Pro. Kaikki osat toimivat saumattomasti yhdessä. Ne lisäävät autosi käyttöaikaa ja liiketoimintasi tuottavuutta. (Palveluiden saatavuus vaihtelee markkinoittain).

Ford Pro integrated service dashboard on tablet
Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

VIRTAA KOKO PÄIVÄKSI

Käytä työkaluja siellä, minne työsi vie sinut. E-Transit Customiin on saatavana Pro Power Onboard -toiminto, joka tuottaa 2,3 kW:n virtalähteen ilman erillistä generaattoria. Sen avulla voit saada helposti virtaa työmaalla tarvittaville sähkötyökaluille, valoille, kannettaville ja muille laitteille.

TEE LÄHTEMÄTÖN VAIKUTUS

E-Transit Customissa on huomiotaherättävä uudistettu ulkomuoto, jossa yksilöllisten ajovalojen välillä kulkee koko konepellin levyinen LED-valonauha. Upeaa puolisuunnikkaan muotoista etusäleikköä koristavat monikulmiot.

Käytännöllisyyttä ei ole unohdettu, sillä kuormatilan sähkökäyttöinen sivuliukuovi ja väliseinän läpilaustausluukku helpottavat jopa 6,4 m3:n kuormatilan käytettävyyttä (H1 L2 -malli).  

Ford E-Transit Custom in blue grill close-up
Ford E-Transit Custom in blue side view close-up

SEURAAVAN SUKUPOLVEN FORD E-TRANSIT CUSTOM