• Maks. kuormakapasiteetti
    SUURIN KUORMATILA
  • Maks. kantavuus viittaa
    SUURIN KANTAVUUS
  • Arvioitu täyssähköisen E-Transit Customin
    SÄHKÖKÄYTTÖINEN TOIMINTAMATKA
  • RAKENNA OMA FORD

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM VAN

Euroopan myydyin pakettiautoPerustuu S&P:n tietoihin maailmanlaajuisista new transit custom launch on nyt entistäkin parempi. Se on tunnettu kestävydestään ja luotettavuudestaan, ja nyt se on luotu uudelleen. Täysin uusi E-Transit Custom Pakettiauto on rakennettu alusta alkaen uuden sukupolven yhdistettävyyden ja tuottavuuden lähtökohdista. 

Saatavana sähköistettynä ajoneuvona tai perinteisillä diesel-voimansiirtolinjoilla, mukaan lukien täysin uusi E-Transit CustomSaatavilla vuoden 2024 alussa. Legendaarinen tuottavuus yhdistettynä täysin sähköiseen toimintaan – entistä taloudellisempaa ja täysin päästötöntä.Verrattuna perinteiseen 

Uusien älykkäiden suunnitteluominaisuuksien ansiosta voit nyt pitää pakettiautoasi liikkuvana toimistona. Ja yhdistettynä useisiin älykkäisiin ohjelmisto- ja Ford Pro -yhdistettävyystyökaluihin, jotka auttavat maksimoimaan auton käyttöajan ja lisäämään tuottavuutta, pakettiautosi ei ole koskaan työskennellyt tehokkaammin. 

VALITSE VOIMANSIIRTO

Valitse sähkökäyttöisten tai dieselkäyttöisten voimansiirtojen valikoimasta.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM TOIMINTAMATKA

JOPA NOIN 327 KM:NArvioitu sähkökäyttöinen toimintasäde TOIMINTAMATKA

Tilaa uutiskirje

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

TUTUSTU

Katso video ja tutustu täysin uuden E-Transit Customin edistykselliseen tyyliin.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

FIKSUJA TOIMITUKSIA

Jarrut päälle, moottorin sammutus, auton ovet ja ikkunat kiinni. Delivery Assist -toiminto automatisoi tehtäviä, joita kuljettajat joutuvat tekemään joka pysähdyksellä.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

FIKSUA HALLINTAA

FordPass Pro -sovellusyhteys, jotta voit maksimoida tuottavuuden ja turvallisuuden.

AJA ÄLYKKÄÄMMIN

Edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät ja lisävarusteinen neliveto tekevät ajamisesta, pysäköinnistä ja työskentelystä älykkäämpää ja turvallisempaaKuljettajaa avustavat toiminnot ovat täydentäviä.

TUTUSTU YKSITYISKOHTIIN

 

Transit Custom in red

TYÖKALUT PÄIVITTÄISIIN HAASTEISIIN

TOIMISTOSI TIEN PÄÄLLÄValinnainen ominaisuus, saatavilla vuoden 2024 alussa.

Käytä pakettiautoasi liikkuvana toimistona. Ford SYNC 4SYNC 4: Don’t drive while distracted tarjoaa parannettua yhdistettävyttä 5G-modeemin, saumattoman älypuhelimen integroinnin, 13" kosketusnäytön ja keskustelevan puheentunnistuksen avulla. Innovatiivisen ohjauspyörän kallistustoiminnon avulla voit pysäköidä ja luoda itsellesi kulmapöydän, joka on ihanteellinen läppärillä työskentelyyn tai lounaan nauttimiseen.

Ford Transit Custom interior view with laptop
Ford Transit Custom delivery assist

DELIVERY ASSIST -TOIMINTO

Toimituksia tekeville kuljettajille suunniteltu Delivery Assist -tomintoValinnainen ominaisuus, saatavilla vuoden 2024 alussa. mahdollistaa pysähdyksiin liittyvien tehtävien optimoinnin. 13" kosketusnäytön kautta säädettävällä ominaisuudella voit räätälöidä auton toimintoja sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja ohjata esimerkiksi seisontajarrua, moottorin sammutusta, ikkunoiden sulkemista, vilkkujen käyttöä ja muuta. 

PRO POWER ONBOARD

Käytä työkalujasi siellä, minne työsi sinut viekin. Pro Power Onboard -teknologia on saatavilla jokaiseen täysin uuteen Transit Custom -voimansiirtolinjaan, ja sen avulla voit syöttää työmaalla virtaa sähkötyökaluille, valoille, kannettaville koneille ja muilla laitteille.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford Transit Custom driver smart

KULJETTAJAA AVUSTAVA TEKNOLOGIA

Pysäköinti vilkkaalla kadulla tai ahtaassa paikassa voi olla hankalaa, mutta aktiivinen pysäköintiavustin ja edistynyt 360 asteen kamera jaetulla näytöllä tekevät siitä helppoaKuljettajaa avustavat toiminnot ..Saatavilla vuoden 2024 alussa

Ford Transit Custom interior view

TURVALLISUUS

Täysin uudessa Transit Customissa on lisäturvatyynyt vakiona ja edistyksellisiä kuljettajaa avustavia teknologioitaKuljettajaa avustavat toiminnot ovat täydentäviä. Ne pitävät sinut turvassa minne ikinä työsi sinut viekään.

Security locks

MURTOSUOJAUS

Ota turvallisuus vakavasti ja valitse valinnaisvarusteena murtosuojattu lukitus. 

MALLISTO

Red Ford Transit Custom Van driving on the road

KANSAINVÄLINEN VUODEN PAKETTIAUTO 2024

Tarvitsetko yritykseesi voittajan? Täysin uusi Transit Custom Van on voittanut arvostetun International Van of the Year (IVOTY) 2024 -palkinnon, ja on näin loistava valinta!