KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > FordStore
Introducing the Ford Store

ESITTELYSSÄ FORDSTORE.

Jännittävä tapa tutustua Fordiin.

FordStore-liikkeet ovat täysin uusi tapa kokea ja ostaa Ford.

Rennoissa ja interaktiivista teknologiaa hyödyntävissä FordStore-liikkeissä voit tutustua Ford-ajoneuvoihin sekä niihin liittyviin hyödyllisiin palveluihin ja valita niistä sopivat itsellesi.

Katso lähin FordStore

focus in ford store

Löydät etsimäsi helposti

FordStoren suunnittelussa on ollut tavoitteena, että uuden Fordin ostaminen olisi helppoa ja miellyttävää. Autot on sijoitettu eri alueille mallistojen perusteella, jotta voit tehdä nopeita vertailuja. Joillakin alueilla esitellään tiettyä autoa, esimerkiksi äskettäin julkistettua mallia tai suorituskykyistä ST-mallia. Koe Ford -alueella saat yleistietoja Ford-ajoneuvoista ja palveluista. Jos haluat hengähtää hetken, suuntaa Viihdy-alueelle ja nauti kuppi teetä, kahvia tai muita virvokkeita.

Interaktiivista oppimista

FordStore-liikkeiden digitaalisen teknologian ansiosta Ford-ajoneuvoista ja palveluista saa tietoja hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Voit tutustua Ford-mallistoon tablet-sovelluksen avulla. FordStore-liikkeissä on vaikuttava Fordin reaalikokoinen konfiguraattori, jonka avulla voit varustella Fordin lähes oikean kokoisena yhdeksästä HD-näytöstä koostuvalla seinällä. Voit räätälöidä oman Fordisi ja sitten tarkastella sitä sisältä ja ulkoa joka kulmasta varmistaaksesi, että se on juuri sellainen kuin haluat. (Reaalikokoinen konfiguraattori ei ole vielä toiminnassa Suomessa.)

 

vignale table
vignale lounge

Vignale-lounge

 

Täällä voit tutustua Fordin tulkintaan ylellisyydestä: Vignaleen. Saat henkilökohtaista palvelua asiakkuuspäälliköltä ja voit tutustua Vignale-elämykseen ja -mallistoon interaktiivisen Vignale-kosketuspöydän avulla.

 

 

black mustang in ford store

Lisää tulossa pian

Ensimmäiset avaamamme FordStore-liikkeet osoittautuivat suurmenestykseksi asiakkaiden keskuudessa. FordStore-liikkeitä on nyt yli 200 kappaletta 20 maassa Euroopassa, ja suunnitelmissa on avata uusia. Pysy siis kuulolla avajaisuutisista.

 

ford store

Monipuoliset palvelut

FordStore-liikkeistä saa muutakin kuin uusia ajoneuvoja. Niistä löydät myös Ford-vaihtoautoja, joka ovat tuttua Ford-laatua. Yritysasiakkaita ja suurkäyttäjiä palvelee erikoistunut yritysmyyntikeskus, jonka asiantunteva henkilökunta auttaa kaikessa aina koeajoista rahoitukseen. Hyötyajoneuvojen omistajat puolestaan saavat asiantuntevaa palvelua Transit Keskuksista.

 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top