Man holding mobile with FordPass app

OTA KÄYTTÖÖN AUTOSI ÄLYKKÄÄT OMINAISUUDET

FORDPASS-SOVELLUS

 

Yhdistä autosi FordPass-sovellukseen

FORDPASS-YHTEYSOMINAISUUDET

Älykkäämpiä yhdessä. Luo yhteys FordPass-sovelluksen ja FordPass ConnectFordPass Connect 1 -modeemin välille, niin saat käyttöösi laajan valikoiman älyominaisuuksia. Kun yhteys on luotu, autosi on yhteydessä ympäröivän maailman kanssa, ja se pitää sinut ajan tasalla autoasi koskevista tiedoista sekä pitää sinut aina liikkeellä.

TIEN PÄÄLLÄ TYÖN MERKEISSÄ?

Tutustu tällöin FordPass Pro -sovellukseen. Olemme suunnitelleet sen erityisesti liiketoiminnan älykkyyden ja yhteenliitettävyyden parantamiseen. Sovellukseen voidaan liittää jopa viisi ajoneuvoa.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

VAIVATTOMIA YHTEYKSIÄ

Nämä ominaisuudet ovat suunniteltu pitämään sinut yhteydessä autoosi, missä tahansa oletkin.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

ETÄLUKITUS

Sinun ei tarvitse enää koskaan pohtia, lukitsitkohan autosi ovet. FordPassin avulla voit lukita ja avata ovet etänä mistä tahansa ja jatkaa päivääsi huoletta.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

ETÄKÄYNNISTYS

Kylmä aamu? Autosi on lämmennyt ja ikkunat kirkastuneet jo ennen kuin olet saanut kengät jalkaasi. Etäkäynnistyksen avulla autosi on valmiina lähtöön silloin kun sinäkin.Tooltip

Man with mobile walking near building

AUTON SIJAINTI

Etkö löydä autoasi vilkkaalta pysäköintialueelta? Tai lainasitko sitä ajoon jollekin muulle? Ehkä haluat tarkistaa, että autosi on siellä, minne jätit sen. FordPass-sovellus kertoo sinulle ajoneuvosi viimeisimmän tallennetun sijainnin kartalla.

Ford Mustang Mach-E parked near house

TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ

Sähköistettyä tulevaisuuttamme varten kehitettyä teknologiaa.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

LATAUSASEMAN HAKU

Löydät helposti latausasemat läheltäsi tai matkan varrelta ja saat tietoa laturityypeistä sekä palveluista, joista voit nauttia odotuksen aikana. Voit myös antaa auton tehdä työt matkan aikana ja antaa sen valita latauspisteen tarvittaessa.

Ford Mustang Mach-E driving outside

TARKISTA TOIMINTAMATKASI

On mukavampi jatkaa matkaa pidemmälle, kun tiedät, että akkusi lataus varmasti riittää. Älykäs toimintamatkan ennuste kertoo jäljellä olevan toimintamatkasi tarkasti ajotapasi, sääennusteiden ja joukkotietojen perusteella. Se auttaa matkan ja latauspysähdysten suunnittelussa sekä yllätysten välttämisessä.

Man with mobile planning a trip

SÄHKÖAUTON MATKASUUNNITTELU

Aseta haluamasi kohde, ja sovellus kartoittaa parhaan reitin ja suunnittelee matkan varrella tarvittavat latauspysähdykset. FordPass-sovellus tietää jäljellä olevan toimintamatkan ja ilmoittaa matkan kokonaiskeston, latauspysähdykset mukaan lukien.

LATAUKSEN TILA

Kytke, jätä lataamaan ja rentoudu. Voit seurata Ford-auton lataustasoa FordPassilla, joka ilmoittaa kun haluttu lataustaso on saavutettu ja matka voi jatkua. Jos laturi jostain syystä irrotetaan, saat tiedon myös tästä.

LÄHTÖAJAT

Varmista, että autosi on lähtövalmiina aina tarvittaessa asettamalla haluamasi lähtöajat. Sovellus aikatauluttaa auton latauksen etukäteen ja käynnistää sen, jotta voit istua lämpimään ja lähtövalmiiseen autoon. Elämäsi helpottuu, sillä FordPass huolehtii akun toimintamatkan maksimoinnista matkaasi varten, kaikissa sääolosuhteissa. 

LATAUKSEN MAKSAMINEN

Hallinnoi latausta FordPass-sovelluksella ja koe helppo latauskokemus FordPass-latausverkossa. Yhdistä Ford-käyttäjätilisi valitsemaasi maksutapaan, jolloin kuitit lähetetään sinulle sähköpostilla jokaisen latauksen jälkeen. Voit jopa jakaa tilisi perheenjäsenten tai ystävien kanssa. FordPass-latauskortin mukana toimitetaan tiedot FordPass-latausverkoston 5 vuoden kokeilujakson aktivoinnista, johon sisältyy edullisten IONITY-hintojen 1 vuoden käyttöoikeus.Tooltip

Ford Mustang Mach-E driving on the road

TIEN PÄÄLLÄ

Reaaliaikaiset tiedot ja sujuvat yhteysominaisuudet tekevät jokaisesta matkasta paremman

Ford Mustang Mach-E on the road with boxes

PAIKALLISET VAROITUKSET

Muilta yhdistetyiltä ajoneuvoilta tulevat tiedot on suunniteltu auttamaan sinua havaitsemaan häiriötekijät matkallasi jo ennen kuin ne ovat näköpiirissä. Paikalliset varoitukset -toiminto tunnistaa esimerkiksi tietyöt ja liikenneruuhkat muiden autojen käyttäytymisen perusteella. Sitten se ilmoittaa näistä kuljettajalle SYNC-näytön ilmoituksella.Tooltip

Ford car interior with SYNC 3 close up view

LIVE TRAFFIC -LIIKENNETIEDOT

Liikenteessä tapahtuu, mutta viivästyksiin ei ole tarvetta. Pysy askel edellä ja anna autosi valita uusi reitti sujuvampaa matkaa varten. Ilmainen ensimmäisen vuoden ajan uuden Fordin hankkimisesta ja helposti hallittavissa Ford-käyttäjätilin kautta.

Red Ford Kuga driving in the city

PYSY LIIKKEELLÄ

Pidetään huolta sinusta ja autostasi, vaivattomammin kuin koskaan.

KÄYTTÖOPPAAT

Nämä ohjevideot kertovat, miten hyödynnät FordPass-sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla. Ota selvää, miten FordPass-sovellus on avaimesi yhteysominaisuuksien maailmaan – aina ensiasetuksesta FordPass Connect -modeemin aktivointiin.