Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > FIESTA VAN

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA VAN

Täysin uusi Ford Fiesta Van on erittäin tyylikäs, siinä on runsaasti uusia teknologioita. Sen ajettavuus on erinomainen sekä kaupungissa että maanteillä. Lisäksi Fiesta Vanissa yhdistyvät Ford pakettiautoista tutut ominaisuudet: käytännöllisyys, kestävyys ja monipuolisesti käytettävä tavaratila.

Vertaa malleja (PDF 1.3MB)

Ford Fiesta Van

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Tavaratila

Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto. Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.

Ajo-ominaisuudet

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäädin tekee ajomatkoista entistä mukavampia. Säädettävän nopeudenrajoittimen avulla voidaan määrittää nopeus jota ei voida ylittää.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van detail on the front grille

LED-päiväajovalot

Energiatehokkaat LED-päiväajovalot ovat vakiovarusteena Sport-mallissa. Ne ovat saatavissa valinnaisvarusteena Trend-malliin.

Kuljettajan vireystilan valvonta

Järjestelmä valvoo kuljettajan vireystilaa ja ilmoittaa ensin varoitusmerkkivalolla vireystilan laskusta. Mikäli kuljettaja ei pidä taukoa varoittaa järjestelmä uudelleen sekä varoitusmerkkivalolla että varoitusmerkkiäänellä.

Ford Fiesta Van parked in front of the coffee shop

Suorituskyky ja taloudellisuus

High-performing diesel technology

1.0 EcoBoost ja 1.1 Ti-VCT -bensiinimoottorit

1.0 EcoBoost -moottorin teho on 125 hv ja se on saatavissa Sport-malliin. 1.1 Ti-VCT 75 hv moottori on saatavissa Trend-malliin.

1.5 TDCi -dieselmoottori

1.5 TDCi -moottorin teho on 85 hv.

High-performing diesel technology

Mukavuus ja kätevyys

Ford SYNC

Ford SYNC 3Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan mm. soittaa puheluita, valita musiikkia ja käyttää navigointijärjestelmää puhekomennoilla (englanninkielinen) tai 8” kosketusvärinäytön kautta. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksiaApple Car Play. Live Traffic -liikennetietojen avulla puolestaan voidaan välttää ruuhkat. Lista paikallisista ravintoloista saadaan vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
Ford Pass Connect

FordPass Connect -modeemi

FordPass Connect modeemiFordPass Connect on vakiovarusteena sekä Trend että Sport-malleissa. FordPass Connect -modeemi yhdistettynä FordPass-sovelluksen kanssa mahdollistaa mm. auton tietojen katsomisen suoraan älypuhelimen näytöltä.

Turvallisuus

Törmäyksenestoavustin

Järjestelmä pystyy tunnistamaan auton jopa 130 metrin päästä sekä varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jotta törmäykseltä voitaisiin välttyä. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.

Ford Fiesta Van parking behind a Ford Transit
Ford Fiesta Van alloy wheel

Rengaspaineen valvontajärjestelmä

Rengaspaineella on vaikutuksia polttoainekulutukseen, renkaiden kuntoon sekä ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Järjestelmän anturit valvovat jatkuvasti jokaisen pyörän painetta ja ilmoittavat, jos jonkin pyörän paine on laskenut alle esiasetetun arvon. Sitten rengas voidaan tarpeen mukaan joko täyttää tai vaihtaa uuteen. (Vakiovaruste)

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top