Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > FIESTA VAN

FORD FIESTA VAN

Fiesta Van on edustava ja käytännöllinen kuljetusten pikkujättiläinen. Se on tyylikäs, laadukas ja sen ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Fiesta Van on yrityksen käyntikortti - edukseen sekä kaupunkien kaduilla että maanteillä.  Fiesta Van on nyt entistä taloudellisempi ja vähäpäästöisempi. Moottorivaihtoehdot ovat 1.1 75 hv ja 1.0 Ford EcoBoost mHEV –kevythybridi. FordPass-modeemi on saatavissa valinnaisvarusteena. Käyttäjä voi ladata sovelluskaupasta älypuhelimeen FordPass Pro –sovelluksen, josta voidaan seurata jopa viiden auton liikkeitä ja tietoja.model

Ford Fiesta Van

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Tavaratila

Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto. Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.

Ajo-ominaisuudet

Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäädin tekee ajomatkoista entistä mukavampia. Säädettävän nopeudenrajoittimen avulla voidaan määrittää nopeus jota ei voida ylittää.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van detail on the front grille

LED-päiväajovalot

Energiatehokkaat LED-päiväajovalot ovat vakiovarusteena Sport-mallissa. Ne ovat saatavissa valinnaisvarusteena Trend-malliin.

Kuljettajan vireystilan valvonta

Järjestelmä valvoo kuljettajan vireystilaa ja ilmoittaa ensin varoitusmerkkivalolla vireystilan laskusta. Mikäli kuljettaja ei pidä taukoa varoittaa järjestelmä uudelleen sekä varoitusmerkkivalolla että varoitusmerkkiäänellä.

Ford Fiesta Van parked in front of the coffee shop

Suorituskyky ja taloudellisuus

High-performing diesel technology

Ford EcoBoost mHEV -kevythybridimalli

Saatavissa on 1.0 Ford EcoBoost mHEV 125 hv –kevythybridi. Hybriditeknologian avulla saavutetaan alhaisempi polttoaineenkulutus ja alhaisemmat päästöt. Sähkömoottori antaa lisävääntöä. Energiaa talteenotetaan mm. jarrutettaessa, ja energia varastoidaan 48V-akkuun. Polttomoottori liikuttaa autoa ja sähkömoottori puolestaan auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta avustamalla moottoria.

Mukavuus ja kätevyys

Ford SYNC 3

Ford SYNC 3Ford SYNC 3 on saatavissa yhdessä navigointijärjestelmän kanssa. Hallitse puheluita, musiikkia ja navigointia puhekomennoilla tai 8” värikosketusnäytöltä. Mm. AppLinkin avulla voi käyttää joitakin puhelimeen ladattuja suosikkisovelluksia. Live TrafficLive Trafficia -ilmoittaa ruuhkista matkasi varrella, jotta voit kiertää ne ja olet aina ajoissa perillä.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology
Ford Pass Connect

FordPass Connect -modeemi

Fiesta Vaniin saatavissa valinnaisvarusteena FordPass ConnectFordPass Connect -modeemi. Älypuhelimeen ladattavan FordPass Pro –sovelluksen avulla mm. yrityskäyttäjä näkee viiden auton tiedot. Voit tarkastaa matkamittareiden lukemat ja polttoaineenkulutuksen, saat ilmoituksia autojen kunnosta sekä tiedon, missä autot liikkuvat

Turvallisuus

Törmäyksenestoavustin

Järjestelmä pystyy tunnistamaan auton jopa 130 metrin päästä sekä varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jotta törmäykseltä voitaisiin välttyä. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.

Ford Fiesta Van parking behind a Ford Transit
Ford Fiesta Van alloy wheel

Rengaspaineen valvontajärjestelmä

Rengaspaineella on vaikutuksia polttoainekulutukseen, renkaiden kuntoon sekä ajettavuuteen ja turvallisuuteen. Järjestelmän anturit valvovat jatkuvasti jokaisen pyörän painetta ja ilmoittavat, jos jonkin pyörän paine on laskenut alle esiasetetun arvon. Sitten rengas voidaan tarpeen mukaan joko täyttää tai vaihtaa uuteen. (Vakiovaruste)

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top