KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > RANGER RAPTOR > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Ennennäkemätön suorituskyky

Täysin uudessa Ford Ranger Raptorissa erinomaiset maasto-ominaisuudet yhdistyvät Ford Performancen ajattelutapaan. Raptorin moottorina on Fordin 2.0 EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori ja vaihteistona 10-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka vaihteita voidaan vaihtaa ohjauspyörään sijoitettuilla vaihtopainikkeilla. Tuloksena on täysin ennenkokematon ajonautinto ja suorituskyky. Erityisesti maastoajoon suunnitellut renkaat mahdollistavat ajamisen kaikenlaisissa maasto-olosuhteissa, olipa kyse korkeista hiekkadyyneistä ja mudasta tai vuolaana virtaavien jokien ylityspaikoista ja jyrkistä vuoristoteistä.

Ford Ranger diesel engine

2.0 Ford EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori

Täysin uudessa Ranger Raptorissa on edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue-kaksoisturbodieselmoottori - 213 hv / 500 Nm. 

Moottori täyttää Euro 6.2 –päästötason vaatimukset

Raptorin moottori täyttää tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit, jotka on suunniteltu parantamaan ilmanlaatua ja vähentämään pakokaasupäästöjä.

AdBlue® Fluid icon
Ford Ranger Raptor interior with close up on 10-speed automatic transmission

Edistyksellinen A10-automaattivaihteisto

Uuteen Ford Rangeriin on saatavissa edistyksellinen uusi 10-vaihteinen automaattivaihteisto, joka mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn, kiihtyvyyden sekä erinomaisen polttoainetaloudellisuuden. Lisäksi vaihteisto mukauttaa vaihteenvaihdon muuttuvien ajo-olosuhteiden mukaan. Ajetaan sitten moottoritiellä tai erittäin vaikeakulkuisessa maastossa, käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan.

Vaihteenvaihtopainikkeet

Performance-henkiset automaattiset Magnesium-vaihtopainikkeet mahdollistavat vaihteiden vaihdon nopeasti ja vaivattomasti. Koska painikkeet sijaitsevat ohjauspyörässä, voit vaihtaa vaihdetta tehokkaammin ja irrottamatta käsiä ratista.

Ford Ranger interior with steering wheel and close up on Paddle shifters
Ford Ranger Raptor close up of all-terrain tyres

17” kevytmetallivanteet ja General Grabber AT3AT3 -maastoajoon soveltuvat renkaat.

Ranger Raptorissa on 17” kevytetallivanteet ja General Grabber AT3AT3 -maastoajoon soveltuvat renkaat. Erinomainen pito märissä, mutaisissa, hiekkaisissa ja lumisissa ajo-olosuhteissa. 

Auto-Start-Stop-järjestelmä alentaa polttoaineenkulutusta

Kun pysähdytään esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti, kun vaihde on vapaalla ja kytkinpoljin on vapautettu. Kun halutaan lähteä liikkeelle, painetaan kytkintä ja valitaan vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, vapautetaan jarru), niin moottori käynnistyy uudelleen. Automaattivaihteistolla varustettuissa autoissa Auto-Start-Stop-järjestelmä on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia.

Ford Ranger Raptor close up of dash board with trip computer

Ajotietokone

Ajotietokoneesta saadaan hyödyllisiä tietoja ja lukuja ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, nopeudesta ja ulkolämpötilasta. Se myös kertoo, kuinka pitkälle polttoaine arviolta riittää. 

Top