KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > RANGER > Ominaisuudet > Mukavuus

Erinomainen matkustusmukavuus. Entistä parempi yhdistettävyys.

Sisätilojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Uuteen Ford Rangeriin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla integroitu FordPass Connect -modeemi. Tämän teknologian ansiosta auton ovet voidaan lukita ja avata etätoimintona, vastaanottaa Live Traffic -päivityksiä ja käyttää Wi-Fi-yhteyspistettä.

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Rangeriin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemiFordPass Connect Ranger. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina.

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

Älypuhelimeen ladattava FordPass-sovellus voidaan yhdistää FordPass Connect –modeemin kanssa. Näin saadaan käyttöön lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Puhelinta voidaan käyttää auton paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Sovelluksen kautta nähdään polttoaineen määrä, mittarilukema ja rengaspaineet sekä saada ilmoituksia auton kunnosta suoraan puhelimeesi.

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

Ford SYNC3 ääniohjauksella ja 8” värikosketusnäytöllä

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää suomenkielisillä puhekomennoilla, ja järjestelmä jopa lukee tekstiviestit ääneen. Värikosketusnäyttöä voidaan käyttää nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla kuten älypuhelimien näyttöä. Järjestelmän voi yhdistää mm. Applen CarPlayn kanssa ja AppLinkin avulla voidaan käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia. Listan paikallisista ravintoloista saadaan sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

EasyLift-takalaita

Limited, Wildtrak ja Raptor-malleissa on EasyLift-takalaita. Takalaita on entistä helpompi avata ja sulkea.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top