KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > RANGER > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Tehoa, taloudellisuutta ja tyyliä

Ford Ranger on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Uutena moottorina on 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori kahdella eri tehovaihtoehdolla. Vaihteistovaihtoehtoina ovat M6-manuaalivaihteisto ja edistyksellinen A10-automaattivaihteisto, joka mukautuu eri ajo-olosuhteisiin. Lisäksi uudet teknologiat parantavat yhteydenpitoa ja turvallisuutta ajon aikana.

Ford Ranger diesel engine

2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori

Ranger on entistäkin tehokkaampi, taloudellisempi ja vähäpäästöisempi. Moottorina on 2.0 Ford EcoBlue –dieselmoottori, jonka teho/vääntö-vaihtoehtoina ovat 170 hv / 420 Nm tai 213 hv / 500 Nm. Suorituskykyä ja tehokkuutta kaikkiin ajo-olosuhteisiin.

Euro 6.2 – täyttää uusimman päästötason standardit

Moottori täyttää tiukat Euro 6.2 -päästötason standardit.

Ford Ranger blue emissions logo
Ford Ranger 10-speed automatic transmission close up

Edistyksellinen A10-automaattivaihteisto

Uuteen Ford Rangeriin on saatavissa edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto, joka mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn, kiihtyvyyden sekä erinomaisen polttoainetaloudellisuuden. Lisäksi vaihteisto mukauttaa vaihteenvaihdon muuttuvien ajo-olosuhteiden mukaan. Ajetaan sitten moottoritiellä tai erittäin vaikeakulkuisessa maastossa, käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan.

M6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Vaihteenvaihto on tunnokasta, helppoa ja täsmällistä. Vaihteiston suunnittelussa on myös kiinnitetty erityistä huomiota ajettavuuden parantamiseen ja polttoaineenkulutuksen vähentämiseen. Ajaminen on entistä miellyttävämpää.

Ford Ranger 6 speed manual transmission close up
Ford Ranger Auto start stop graphic

Auto-Start-Stop-järjestelmä alentaa polttoaineenkulutusta

Kun pysähdytään esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, järjestelmä sammuttaa moottorin automaattisesti, kun vaihde on vapaalla ja kytkinpoljin on vapautettu. Kun halutaan lähteä liikkeelle, painetaan kytkintä ja valitaan vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, vapautetaan jarru), niin moottori käynnistyy uudelleen. Automaattivaihteistolla varustettuissa autoissa Auto-Start-Stop-järjestelmä on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia.

Ajotietokone

Ajotietokoneesta saadaan hyödyllisiä tietoja ja lukuja ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, nopeudesta ja ulkolämpötilasta. Se myös kertoo, kuinka pitkälle polttoaine arviolta riittää.

Ford Ranger interior trip computer close up
Top