Home > Hyötyajoneuvot > RANGER > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Entistä tehokkaammat moottorit ovat 
suorituskykyisiä ja taloudellisia.

Ford Ranger diesel engine

Moottorivaihtoehdot

2.2 Duratorq TDCi -dieselmoottori on entistä tehokkaampi ja taloudellisempi. 

2.2 TDCi 160 hv on saatavissa 6-vaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla. 

Toisena moottorivaihtoehtona on 3.2 Duratorq TDCi 200 hv (470 Nm) -dieselmoottori 6-vaihteisella manuaali- tai automaattivaihteistolla.

 

Manuaali- tai automaattivaihteisto

Saatavilla on 6-vaihteinen manuaali- tai automaattivaihteisto.

Ford Ranger gear stick
Ford Ranger - Auto Start-Stop

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa ajovalojen, ilmastoinnin, radion ja Ford SYNC -järjestelmän kaltaisille tärkeille toiminnoille. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, paina kaasua), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia (kaupunkiajo).

Enemmän valinnanvaraa

Kuten kaikki hyötyajoneuvot, myös Ranger on testattu ankarimmissa olosuhteissa, äärimmäisissä lämpötiloissa ja vaativimmissa maastoissa laadun varmistamiseksi. 

Ranger on lava-auto, joka on suunniteltu kestämään ja selviytymään kaikista haasteista.

Ford Ranger towing boat
Ford Ranger AdBlue®

Päästöjä vähentävä lisäaine

SCR-järjestelmä (Selective Catalytic Reduction) muuntaa pakokaasun NOx-päästöt typeksi ja vedeksi käyttämällä urea- ja vesipohjaista AdBlue®nestettä. Tämän jälkeen hiukkassuodatin poistaa yli 99 % ajoneuvon pakokaasupäästöjen kiinteistä hiukkasista. Jotta Ford EcoBlue -dieselmoottorin AdBlue®-tankki toimisi oikein, siinä täytyy olla AdBlue®-nestettä. Jos neste on loppumassa, mittaristossa näkyy varoitus. 

Top