Home > Oma Ford > Merkkihuolto > Alkuperäisosat ja korjaukset > Renkaat > Rengastyypit
Types of Tyres

Rengastyypit

Säilytä pito tienpintaan

Renkaat ovat ainoa auton osa, joka on kosketuksissa tiehen – ja jokainen rengas koskettaa suurin piirtein kämmenesi kokoista aluetta. Ford-jälleenmyyjältä / valtuutetusta huoltoliikkeestä saat autoosi parhaiten sopivat renkaat. Asiantuntijamme neuvovat ja opastavat oikeanlaisten renkaiden valinnassa, tarjoavat merkkituotteita kilpailukykyiseen hintaan ja tarkistavat kaikki turvallisuuselementit renkaiden asentamisen yhteydessä.

 • Snowflake

  Pidä pää kylmänä ja ohjat käsissäsi. Varsinkin talven tultua.

  Suosittelemme käyttämään talvirenkaita lämpötilan laskiessa alle 7º C:n, sillä talvirenkaissa käytetään erityistä yhdistettä, joka ei jäykisty lämpötilan laskiessa. Joissakin maissa talvirenkaiden käyttö on lakisääteistä. Huomaa, että renkaat soveltuvat talvikäyttöön vain jos niiden sivuseinämässä on lumihiutalesymboli.

   

 • Kuraisiin ja lumisiin olosuhteisiin ja kaikkeen siltä väliltä.

  M+S-renkaat on erityisesti suunniteltu kuraisiin ja lumisiin olosuhteisiin, ja niissä on siksi erityisen karkea profiili. M+S-merkintä ei ilmaise erityistä soveltuvuutta talvikäyttöön, vaan sitä varten renkaissa tulee olla myös lumihiutalesymboli.

  Mud and Snow
 • Time

  Puhkeamattomat renkaat pitävät auton turvallisesti tien päällä, vaikka niiden paine laskisi.

  Puhkeamattomien renkaiden ansiosta matka jatkuu, vaikka rengaspaine laskee. Niiden ansiosta voit turvallisesti jatkaa ajoa määrätyllä enimmäisnopeudella tietyn matkan verran.

Top