KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > RANGER RAPTOR > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Erinomaiset maastoajo-ominaisuudet ja uutta teknologiaa

Täysin uusi Ford Ranger Raptor on suunniteltu suorituskyvyn, kestävyyden ja maastoajo-ominaisuuksien ehdoilla. Ohjaamossa on edistyksellistä teknologiaa, joka mahdollistaa kätevän yhteydenpidon ajon aikana. Esimerkiksi FordPass Connect -modeemin ja älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen avulla ovet voidaan avata ja sulkea etätoimintona. Ruuhkat voidaan välttää navigointijärjestelmään lähetettävien Live Traffic -päivitysten ansiosta. Raptoria voidaan käyttää Wi-Fi-yhteyspisteenä* jopa 10 laitteelle.

Ford Ranger Raptor with SYNC 3 and FordPass Connect

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Rangeriin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. 

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

Älypuhelimeen ladattava FordPass-sovellus voidaan yhdistää FordPass Connect -modeemin kanssa. Näin saadaan käyttöön lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Puhelinta voidaan käyttää auton paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Sovelluksen kautta nähdään polttoaineen määrä, mittarilukema ja rengaspaineet sekä saada ilmoituksia auton kunnosta suoraan puhelimeesi. 

Hand with mobile phone with FordPass App open
Ford Ranger Raptor with close up on Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Ford SYNC3 ääniohjauksella ja 8” värikosketusnäytöllä

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää suomenkielisillä puhekomennoilla, ja järjestelmä jopa lukee tekstiviestit ääneen. Värikosketusnäyttöä voidaan käyttää nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla kuten älypuhelimien näyttöä. Järjestelmän voi yhdistää mm. Applen CarPlayn kanssa ja AppLinkin avulla voidaan käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia. Listan paikallisista ravintoloista saadaan sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”). 

EasyLift-takalaita

Raptorissa on EasyLift-takalaita. Takalaita on entistä helpompi avata ja sulkea.

Ford Ranger Raptor showing ope easy lift tailgate
Ford Ranger Raptor close up of power start button

FordPower-käynnistyspainike

Uusi Ford Ranger tunnistaa kauko-ohjaimen automaattisesti, vaikka se olisi taskussa tai laukussa. Moottori käynnistetään painamalla Ford Power-käynnistyspainiketta.

Paljon kätevää säilytystilaa

Ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa. Esimerkiksi Double Cab -mallissa on takaistuinten alla kaksi suurta säilytystilaa. Keskikonsolissa on mm. mukin ja pullon pidikkeet, alustat pikkutavaroille sekä paikka kännykälle. Hansikaslokeroon mahtuu muun muassa 15” kannettava tietokone. 

Ford Ranger Raptor close up on handy stowage space
Ford Ranger Raptor close up integrated SatNav system

Navigointijärjestelmä

Uudessa Ford Rangerissa on integroitu navigointijärjestelmä 8” värikosketusvärinäytöllä. Navigoinnin avulla saadaan tarkat reittiohjeet. 

Lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi poistaa jäätä ja huurua tuulilasista. (Vakiovaruste) 

Ford Ranger Raptor showing fogged-up screen
Ford Ranger Raptor showing power foldable door mirrors

Sähkötoimisesti taitettavat sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto lukitaan. 

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Helppoa ja kätevää – ei enää likaisia polttoaineen täyttöaukon korkkeja. Estää väärän polttoaineen tankkaamisen, koska vain oikeanlainen polttoainepistooli sopii täyttöaukkoon.

Ford Ranger Raptor detail of easy fuel system with a capless system
Ford Ranger Raptor detail of wipers

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Sateen tunnistavat tuulilasinpyyhkijät kytkeytyvät automaattisesti päälle heti, kun ne havaitsevat kosteutta tuulilasissa. Sitten ne säätävät nopeuttaan sääolosuhteiden mukaan. 

Kaksoisautomaattinen ilmastointi

Kaksoisautomaattisen ilmastoinnin avulla kuljettaja ja matkustaja voivat valita itselleen sopivan lämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sen automaattisesti.

Ford Ranger Raptor detail of Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control
Top