UUSI FORD RANGER STORMTRAK

Uusi Ford Ranger Stormtrak on voimakas sekä suorituskyvyltään että ulkonäöltään ja siinä on runsaasti tyylikkäitä yksityiskohtia. 

Ainutlaatuinen Rapid Red -koriväri, kiiltävät kevytmetallivanteet ja tyylikäs verhoilu sekä Stormtrak-teippaukset tekevät rohkean vaikutuksen. Edistyksellinen 213 hv kaksoisturbodieselmoottori ja 10-vaihteinen automaattivaihteistoa varmistavat erinomaisen ajettavuuden sekä maantiellä että maastossa. 

SILMINNÄHTÄVÄN MONIPUOLINEN

TUTUSTU UUTEEN RANGER STORMTRAK -MALLIIN

Ranger Stormtrak
Ford Ranger Stormtrak side view

TYYLIÄ JA SUORITUSKYKYÄ

Stormtrak tekee vaikutuksen. Huomiota herättävät 18" Black-kevytmetallivanteet A/T (all-terrain) -maastorenkailla säväyttävät: tehokas ulkonäkö käytännöllisillä ominaisuuksilla. Valitsitpa sitten Frozen Whiten, Lightening Bluen tai ainutlaatuisen Stormtrak Rapid Red -värin, kiiltävän mustat ulkoiset osat punaisilla korostuksilla täydentävät tyylin. Uusi Ranger Stormtrak on saatavilla Double Cab ja Super Cab -korimalleina, joissa on lavapeitteetSähkötoiminen lavapeite on vakiona Double Cab -mallissa.

MYRSKYN SILMÄSSÄ

Ranger Stormtrakin istuimet ovat nahkaverhoillut ja niissä on Race Red -väriset koristetikkaukset sekä Stormtrak-logo. Valaistut kynnyslistat sekä ainutlaatuiset Stormtrak-teippaukset viimeistelevät tyylin. Navigointijärjestelmä 8" värikosketusnäytöllä ohjaa sinut aina varmasti perille. FordPass Connect -modeemi yhdessä älypuhelimeen ladattavan FordPass-sovelluksen kanssa parantavat mm. ajokokemustaWiFi-yhteyspisteen käyttöön tarvitaan maksullinen tilaus sekä antavat tietoja mm. auton kunnosta.

Ranger Stormtrak interior dashboard view