UUSI FORD RANGER WOLFTRAK

Uudessa nelivetoisessa Ford Ranger Wolftrak -lava-autossa on kaikki, mitä lava-autolta voi vaatia. Se ei pelkästään näytä upealta, vaan myös vie sinut varmasti perille. 

Ranger Wolftrak huokuu hiljaista voimaa mattamustien kevytmetallivanteiden, lavakaaren ja ainutlaatuisen harmaan värinsä myötä.

Suorituskyvystä vastaa edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue 170 hv -dieselmoottori. Vaihteistovaihtoehdot ovat M6-manuaalivaihteisto ja A10-automaattivaihteisto. Kantavuus on mallista riippuen 945 kg -1080 kg ja vetopaino 3 500 kg.

KATSO MIKÄ TEKEE SIITÄ ERITYISEN

TUTUSTU UUTEEN RANGER WOLFTRAK -MALLIIN

Ranger Wolftrak driving in the mountains
Ford Ranger Wolftrak side view

ULKONÄKÖ, JOKA KESTÄÄ KATSEET

Uuden Ranger Wolftrakin karua tyyliä korostavat harmaat korivärit Sea Grey ja Conquer Grey. Vakiovarusteena ovat 17" mattamustat kevytmetallivanteet ja "long legged"-mallinen lavakaari. Maastoajoon soveltuvat A/T-renkaat ja sähkötoiminen tasauspyörästön lukko varmistavat suorituskyvyn maastossa. Saatavana Super Cab- ja Double Cab -korimalleina.

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

Ranger Wolftrak on myös toimisto tien päällä. Vakiovarusteena oleva FordPass Connect -modeemi tarjoaa käyttäjälleen erilaisia lisätietoja mm. ajoneuvon kunnosta, kun järjestelmä on liitetty FordPass-sovellukseen. Vakiovarusteena on myös navigointijärjestelmä.

Ranger Wolftrak interior dashboard view