RANGER RAPTORIN OMINAISUUDET

Luotu suorituskykyiseksi. Synnynnäinen valloittaja. Täysin uusi Raptor yhdistää maastoajo-kyvykkyyden Ford Performancen ajattelutapaan. Sen vaikuttaviin teknisiin ominaisuuksiin sisältyvät hienostunut Terrain Management System -järjestelmä ja uusin Fox-jousitus, jotka takaavat täydellisen suorituskyvyn ja ajokokemuksen vaikeimmissakin maasto-olosuhteissa, puhumattakaan herkullisesta uudesta muotoilusta, joka muistuttaa Ranger Raptorin alkuperästä aavikkoralliautona.

All-New Ford Ranger front view driving rocky terrain

SUORITUSKYKY

Kuvassa Ford Ranger Raptor. Kuvan auto erikoisvarustein.

LYÖMÄTÖN MAASTOSSA

Ainutlaatuinen Ranger Raptor -tikapuurunkoalusta suunniteltiin uudelleen, jotta se kestäisi haastavimpien maastoajo-olosuhteiden aiheuttamat rasitukset.

UUDET MOOTTORIT

Raptoriin on saatavilla kaksi todella suorituskykyistä moottoria. Uudessa 3,0-litraisessa V6 EcoBoost -bensiinimoottorissa on kaksi turboahdinta, jotka lisäävät tehoa ja reagointikykyä. Vaihtoehtona on  uusi 2,0-litrainen EcoBlue-kaksoisturbodieselmoottori. Kumpikin moottori reagoi hämmästyttävän nopeasti ja tarjoaa valtavat voimavarat – suorituskykyä äärimmäisiin olosuhteisiin ja maastoihin

Ranger Raptor engines

AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Raptorin edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto mahdollistaa erinomaisen kiihtyvyyden sekä maltillisen polttoaineenkulutuksen. Se käyttää reaaliaikaista mukautuvaa vaihteiden vaihdon ajoitusta, jonka ansiosta vaihteisto mukautuu aina muuttuviin olosuhteisiin sujuvasti. Ajoitpa siis moottoritiellä tai hankalassa maastossa, käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan.

Ranger Raptor steering wheel close up
All-New Ford Ranger side view driving rocky terrain

AJO-OMINAISUUDET

Kuvassa Ford Ranger Raptor. Kuvan auto erikoisvarustein.

Ranger Raptor interior change gears fast

NOPEAA VAIHTEIDEN VAIHTOA

Suorituskyvyn inspiroimat vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä mahdollistavat nopean ja vaivattoman vaihteiden vaihdon. Koska painikkeet sijaitsevat ohjauspyörässä, voit vaihtaa vaihdetta helposti ja turvallisesti, irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

DIGITAALIMITTARISTOKuljettajaa avustavat ominaisuudet

Raptorin 12,4" digitaalimittaristo näyttää kuljettajalle tiedot teräväpiirtona intuitiivisten ja helppolukuisten kuvakkeiden avulla. Eri ajotiloissa käytetään eri väriteemoja, ja voit valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset.

Ford Ranger Raptor close up steering wheel
Ranger Raptor interior rear seats

SISÄTILAT

Ford Ranger Raptor Sports-style seats

URHEILULLISET ISTUIMET

Ford Performance -ajattelutapa näkyy Raptorin sisätiloissa, kuten uusissa kilpa-autoista inspiraationsa saaneissa urheilullisesti muotoilluissa etuistuimissa. Ensiluokkaisella nahalla ja MIKO-mokkanahalla verhoilluissa istuimissa on kohokuvioitu Raptor-teksti ja kontrastiompeleet, ja ne tarjoavat optimaalista tukea ja erottuvan tyylin.

KYTKINSARJA LISÄVARUSTEILLE

 Kuusi lisäkytkintä yläkonsolissa helpottavat jälkiasennettavien lisävarusteiden, kuten huomio- ja hälytysvilkkujen, käyttöä ohjaamon sisäpuolelta. Ajoneuvossa on myös valmiiksi johdotus, ja virtapiirit on sijoitettu paikkaan, jossa laitteet ovat yleisesti käytössä esimerkiksi edessä konepellin alla lähellä etusäleikköä ja takana perävaunun kiinnityspisteen lähellä.

Ford Ranger Raptor upfitter switches
Ranger Raptor interior shot

YHDISTETTÄVYYS

Ranger Raptor closer look on steering wheel

FORD SYNC 4SYNC 4: Kun ajat, keskity

Rangerin uusi SYNC 4A on tähän mennessä älykkäin tieto- ja viihdejärjestelmämme. Yhdistämällä 12" kosketusnäytön puheentunnistukseen, pilvipohjaisiin yhteyksiin, langattomiin päivityksiin ja moniin muihin ominaisuuksiin saat entistä saumattomamman, verkottuneemman ja yksilöllisemmän ajokokemuksen. Lisäksi älypuhelimen vaivattoman integroinnin ansiosta lähes kaikki on synkronoitu.

YHDISTETTY NAVIGOINTI

Pilvipohjainen liitettävyys mahdollistaa SYNC 4 -navigointijärjestelmän kattavammat kohteen hakutulokset sekä reaaliaikaiset liikennetiedot, jotka puolestaan mahdollistavat edistyneemmän reittisuunnittelun. Lisäksi SYNC 4:ssä on paljon uusia toimintoja. Matkan pituuden ylittäessä arvioidun polttoainemäärän riittävyyden, SYNC 4 voi suunitella reittisi huomioiden reitin varrella olevat huoltoasemat. Valitset vain sopivan hetken pysähtyä tankkaamaan.

Ranger Raptor Interior
All-New Ranger Raptor display detail

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Ford Power-UP -ohjelmistopäivitysten avulla autosi kehittyy jatkuvasti. Pilvipalveluun liitetty teknologia mahdollistaa langattomat ohjelmistopäivitykset, jotka parantavat omistajakokemusta ajan mittaan uusilla ominaisuuksilla ja parannelluilla toiminnoilla. Langattomat päivitykset ovat nopeita ja helppoja, ja ne tapahtuvat usein käytön taustalla.

All-New Ford Ranger Raptor rear 3/4 view

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Ranger Raptor loadbed

KUORMALAVA JA TAKALAITA

Ranger Raptor tarjoaa vaikuttavan 1233 litran kuormatilavuuden. Kuormatilassa on Easy Lift -takalaita, joka on helppokäyttöinen ja takalaidan avaaminen tuntuu kevyeltä

ULKOINEN 360-VYÖHYKEVALAISTUS

Rangerin vyöhykevaloilla voit valaista auton ympärillä olevia yksittäisiä alueita. Ihanteellinen retkeilyyn yöllä tai turvallisuuden lisäämiseen. Voit käyttää vyöhykevaloja SYNC 4 -näytön tai etäyhteyden kautta FordPass-sovelluksella.

Ford Ranger Raptor exterior zone lighting
Ranger Raptor rugged design

JÄMÄKKÄ MUOTOILU

Ranger Raptor on uudistettu kauttaaltaan. Siinä on näyttävä, leveä etusäleikkö, jossa on FORD-teksti ja täysin uudet C-kirjaimen muotoiset päiväajovalot sekä etuhinauskoukut. Voimakkaat kyljet, ainutlaatuiset etu- ja takapuskurit sekä mustat sivuaskelmat muodostavat jämäkän kokonaisuuden osoituksena erinomaisesta lujuudesta.

All-New Ford Ranger Raptor driving road front 3/4 view

TURVALLISUUS

Five-Star safety

VIIDEN TÄHDEN TURVALLISUUTTA

Euro NCAP on Euroopan johtava riippumaton testiohjelma, joka arvioi uusien autojen turvallisuutta tiukoilla mittareilla. Fordin sitoutumisesta turvallisuuteen kertoo se, että uudelle Ford Rangerille on myönnetty täydet viisi tähteä.

TURVALLISUUS

Uusi Ranger Raptor on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen.  Lukuisat turvavarusteet ja -ominaisuudet pyrkivät jatkuvasti pitämään sinut ja muut tienkäyttäjät turvassa. Näitä ovat muun muassa kuolleen kulman valvontajärjestelmä, törmäyksenestoavustin, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä ja ensimmäistä kertaa nimenomaan pick-upille suunniteltu keskiturvatyyny, joka pitää kaksi etumatkustajaa erillään mahdollisessa törmäystilanteessa.Kuljettajaa avustavat ominaisuudet

Ford Ranger Raptor on the road