Transit in Blue on the road

UUSI FORD TRANSIT

LUJA. SUORITUSKYKYINEN. AITO.

Tilaa uutiskirje

Uskollinen juurilleen. Uudistettu entistä kovempaan työntekoon. Uusi Ford Transit vie tämän ikonisen mallin uudelle aikakaudelle ja maksimoi tuottavuuden tarjoamalla entistäkin parempaa toiminnallisuutta sekä tähän mennessä edistyksellisimmät liitettävyysominaisuudet. Tulossa vuonna 2024 – samaan aikaan kuin uusi täyssähköinen Ford E-Transit. 

SUUNNITELTU TEHOKKAAKSI

Moottorissa ja vaihteistossa on kyse silkasta suorituskyvystä.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

The new ford interior

SISÄTILAT

Suunniteltu toimimaan älykkäämmin. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu 8" puolidigitaalinen mittaristo. 12" SYNC 4 -kosketusnäyttöön voidaan yhdistää kaksi eri älypuhelinta yhtä aikaaDon't drive while distracted 2023, ja se tarjoaa reaaliaikaisia liikennetietoja Yhdistetyn navigoinninSYNC4 and FordPass Connect 2023 kautta. Ja 5G-modeemiConnected service and features 2023 tarjoaa supernopeaa tiedonsiirtoa.

Ford Transit in White in the road

ULKOASU

Kantavuuden maksimoimiseksi etuakselia on uudistettu ja alustakomponentit ovat kevyempiä. Suuremmat 16" vanteet lisäävät kestävyyttä. Uusi Transit tarjoaa myös vaikuttavan valikoiman korimallivaihtoehtoja, kuten Pakettiauto (Van), Jatko-ohjaamopakettiauto, Alusta ja monta muuta versiota. 

Driver assistance

KULJETTAJAA AVUSTAVAT TOIMINNOT

Toistaiseksi kattavin vakiovarustelumme sisältää törmäyksenestoavustimen automaattisella hätäjarrutustoiminnolla, sekä mukautuvan vakionopeudensäätimen, kaistavahdin ja kaistanpitoavustimen, älykkään nopeusavustimenOwner's Manual for details and limitations 2023, automaattiset ajovalot sekä rengaspaineen seurannan. Tämä takaa, että kuljettaja saa aina tarvitsemansa tuen. 

Ford Transit loadspace

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Jopa 15,1 m3 kuormatilaa, ja kuormatilassa jopa 4 256 mm pituutta. Valinnaisena on saatavilla digitaalinen Lisälaitteiden Integrointijärjestelmä (Upfit Integration System), jolla voidaan hallita kolmannen osapuolen lisävarusteita kosketusnäytön kautta. Lisäksi saatavilla on valinnaisena uusi Delivery Assist -toiminto, joka säästää aikaa ja parantaa turvallisuutta, esim. jakeluajossa, jossa tulee lukuisia lyhyitä pysähdyksiä.

Alla hyödyllisiä linkkejä