Home > Oma Ford > Merkkihuolto > Alkuperäisosat ja korjaukset > Merkkihuollon laatu
Why a Ford Dealer should service your vehicle

Korjauksen laatu

Kaikki huollot samasta paikasta

Ford-jälleenmyyjät / valtuutetut huoltoliikkeet tarjoavat laadukasta palvelua, kun autosi on korjauksen tarpeessa. Kaikki jälleenmyyjien teknikot ovat Fordin kouluttamia, ja Fordin laadunvalvonta takaa laadukkaat tulokset. Saatavilla on aina Ford-alkuperäisosia, ja kaikissa korjauksissa on takuu. Tarjoamme oikeat huoltoratkaisut kaikenikäisille ajoneuvoille ja tarvittaessa hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiösi kanssa. Lisäksi Fordin puhkiruostumattomuustakuu säilyy voimassa koko ajoneuvon osalta.

Varmista Fordisi turvallisuus Ford-alkuperäisosilla

 

Fordin varaosat valmistetaan yhtä korkeiden standardien mukaan kuin automme. Valitse Ford-alkuperäisosat ja varmista paras mahdollinen suorituskyky, turvallisuus ja kestävyys. Ford-alkuperäisosat ovat autoosi sopivia, luotettavia ja suorituskykyisiä. Kun käytät Ford-alkuperäisosia, autosi jälleenmyyntiarvo säilyy, sillä ostajakandidaatit saattavat maksaa autostasi enemmän. Ford-alkuperäisosat tunnistaa helposti tavaramerkistä, joka on usein näkyvällä paikalla.

 

alt
alt

Kattavaa suojaa sinulle ja muille.

Tiedämme, miten tärkeää turvallisuus on sinulle. Ford on erittäin turvallinen sekä matkustajien että jalankulkijoiden kannalta, eikä vähiten Ford-alkuperäisosien ansiosta. Motor Industry Research Associationin (MIRA) suorittamissa riippumattomissa testeissä kävi ilmi, että jalankulkijan loukkaantumisriski törmäyksessä oli 17 prosenttia suurempi käytettäessä tarvikeosakonepeltejä.

alt

Viimeisimmän teknologian avulla tuulilasistasi saadaan yhtä ehjä ja turvallinen kuin uutena.

Pikkukivi voi helposti osua tuulilasiin ja vahingoittaa sitä. Fordin lasinkorjauspalvelu tarjoaa vaivattoman ratkaisun tähän. Asiantuntijamme yrittävät aina mahdollisuuksien mukaan korjata vaurioituneen tuulilasin käyttämällä innovatiivista teknologiaa ja huippuluokan työkaluja. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Tällöin kiveniskemän tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Se saa olla enintään 2 euron kolikon kokoinen.
  • Sen tulee olla vähintään 10 cm päässä reunasta.
  • Se ei saa olla kuljettajan näkökentässä.

 

alt

'Smart-korjaus

Sen avulla asiantuntijamme voivat kustannustehokkaasti oikaista auton pienet kolhut. Useimmiten vaurioitunutta kohtaa ei tarvitse maalata uudelleen.

Seuraavat vahingot voidaan korjata Paintless Dent Removal-menetelmällä:

  • raevahingot
  • oven kolhut
  • vähäiset korin vekit
  • vähäiset puskurin lommot.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteys Ford-jälleenmyyjään / valtuutettuun huoltoon.

Top