Etäkäynnistys

Ennen kuin käytät auton hallintalaitteiden etäkäynnistystoimintoa:

• Autossasi pitää olla FordPass Connect (sisäänrakennettu modeemi).
  • Auto pitää lisätä Siirry-välilehdelle. (FordPass Connectin autoprofiileilla on etäkuvake).
  • Autosi pitää aktivoida.

FordPass-sovelluksen avulla voit etäkäynnistää auton.

1. Valitse FordPassin laskeutumisnäytöltä Siirry-välilehti.
  2. Valitse etäkuvakkeella varustettu auto pudotusvalikosta.
  3. Anna PIN tai Touch ID (jos käytössä).
    • Huomio: PIN-numeroa tarvitaan auton hallintalaitteiden käyttöön, koska se on suojattu toiminto.
  4. Paina pitkään moottorin käynnistyspainiketta auton käynnistämiseksi.
    • Huomio: Anna valkoisen viivan siirtyä painikkeen reunan ympäri.
  5. Näytöllä näkyy hälytys, kun auton käynnistys on onnistunut.
    • Huomio: Hälytysbanneri näkyy 10 sekunnin ajan. Tällä toiminnolla ilmoitetaan myös, kun auto sammuu automaattisesti.
  6. Kun olet valinnut etäkäynnistyksen, auto käy 5 minuuttia ennen sammumista. Jos auto ei sammu automaattisesti, saat siitä ilmoituksen.

Napauta Oppaat -kuvaketta tehtäväpalkista, jos haluat lisätukea.