Etälukitus ja -avaus FordPassilla™

Ennen kuin käytät auton hallintalaitteiston etälukitus- tai etäavaustoimintoa:

• Autossasi pitää olla FordPass Connect™ (sisäänrakennettu modeemi).
  • Auto pitää lisätä Siirry-välilehdelle. (FordPass Connectin autoprofiileilla on etäkuvake )
  • Autosi pitää aktivoida.

FordPass-sovelluksen avulla voit etälukita ja etäavata auton.

1. Valitse FordPassin™ laskeutumisnäytöltä Siirry-välilehti.
  2. Valitse etäkuvakkeella  varustettu auto pudotusvalikosta.
  3. Anna PIN tai Touch ID (jos käytössä).
    • Huomio: PIN-numeroa tarvitaan auton hallintalaitteiston käyttöön, koska se on suojattu toiminto.
  4. Paina pitkään lukituksen avaus- ja lukituspainiketta avataksesi auton lukituksen tai lukitaksesi sen.
    • Huomio: Anna valkoisen viivan siirtyä painikkeen reunan ympäri.
  5. Näytöllä näkyy hälytys, joka vahvistaa auton lukituksen avauksen tai lukituksen onnistumisen.
    • Huomio: Hälytysbanneri näkyy 10 sekunnin ajan.