Keneen voin ottaa yhteyttä, jos minulla on ongelmia Wi-Fi-yhteyspisteen kokeilujakson/tilauksen kanssa?

Jos sinulla on ongelmia Wi-Fi-yhteyspisteen* kanssa, ota yhteys FordPass-oppaaseen FordPass-sovelluksen Ohjeet-osiossa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Vodafoneen tai Vodafonen paikalliseen kumppaniin.

* Wi-Fi-yhteyspisteeseen (enintään 4G LTE) sisältyy maksuton tiedonsiirron kokeilujakso, joka alkaa aktivointihetkellä. Kokeilujakson päätyttyä datapaketteja voi ostaa Vodafonelta tai Vodafonen yhteistyökumppanilta. Lisätietoja datapaketeista on Vodafonen verkkosivustolla. Jotta sisäänrakennettua Wi-Fi-yhteyspisteominaisuutta voidaan hyödyntää, Ford-autossa tulee olla tarvittavat laitteet ja dataliittymä. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja dataliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat, saattavat olla voimassa.