Miten SYNC 3 Autoplay toimii?

Ajoneuvossasi voi olla AutoPlay-toiminto, joka toistaa musiikkia USB-yhteydellä kytketyltä multimedialaitteelta automaattisesti.

Kun automaattinen toisto on käytössä ja multimedialaite kytketään, järjestelmä vaihtaa automaattisesti sen kuunteluun. AutoPlay-toiminto aloittaa toiston heti, jotta voit kuunnella tallentamiasi kappaleita sillä välin kun järjestelmä luo täydellisen kappalehakemiston.

Automaattinen toisto voidaan kytkeä pois päältä kosketusnäytön aloitusnäytöllä:

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Valitse Mediasoitin ja Autoplay.
  3. Valitse Pois päältä. Kun haluat kytkeä sen taas päälle, tee sama kuin edellä ja valitse Päälle.