SYNC-navigoinnin kartta-asetusten määrittäminen

1. Paina asetuspainiketta ja valitse navigointivaihtoehto.
  2. Valitse kosketusnäytöstä Kartta-asetukset -välilehti ja valitse sitten haluamasi seuraavista vaihtoehdoista:

Breadcrumbs

Ajettu reitti. Tämä asetus näyttää ajoneuvon kulkeman reitin valkoisilla pisteillä. Järjestelmä tallentaa ajetun reitin edellisen 50 km:n matkalta.

• On: Ajetun reitin näyttö kartalla on käytössä.
  • Off: Ajetun reitin näyttö kartalla ei ole käytössä.

3D city model

3D-kaupunkinäkymä. Kaupungin rakennukset näkyvät kartalla graafisina esityksinä. Käytettävissä vain 3D-näkymässä, kun zoomaustaso on 50 m tai tarkempi.

• On: Rakennusten näyttö graafisina esityksinä on käytössä.
  • Off: Rakennusten näyttö graafisina esityksinä ei ole käytössä.

POI icons

• Off: Kiinnostavia kohteita ei näytetä kartalla.
  • On: Valittujen luokkien kiinnostavat kohteet näytetään kartalla. Luettelosta voi valita enintään 3 luokkaa.