KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat > Yhteysominaisuudet Fordilla > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Pidä yhteydet kunnossa Ford SYNCin avulla

Ford SYNC -teknologian avulla voit pitää yhteyttä ja nauttia viihteestä turvallisesti ajaessasi. Voit suorittaa monia toimintoja puhekomennoilla, kuten soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita, etsiä paikallisia tapahtumia ja kuunnella musiikkia.

Uudessa SYNC 3 -järjestelmässä on tämän lisäksi älypuhelimista tutut napautus- ja pyyhkäisyeleet, entistä intuitiivisemmat puhekomennot ja enemmän toimintoja. Näin voit pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.

Joko autossasi on SYNC-järjestelmä? 

Julkaisemme järjestelmäpäivityksiä säännöllisesti. Niissä on muun muassa suorituskykyparannuksia ja karttamuutoksia, esimerkiksi uusia tietulleja, pysäköintialueita ja huoltoasemia. Tästä voit tarkistaa, onko autossasi uusin ohjelmisto.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC 3:ssa on joko 6,5" tai 8" kosketusvärinäyttö, jonka nipistys- ja pyyhkäisyeleet mahdollistavat intuitiivisen navigoinnin. Voit myös soittaa puheluita, hallita viihdetoimintoja ja jopa syöttää määränpään navigointijärjestelmään käyttämällä puhekomentoja. Helppokäyttöinen järjestelmä tunnistaa komennoiksi tavanomaiset lauseet, kuten ”tarvitsen polttoainetta”.

Top