KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat > Yhteysominaisuudet Fordilla > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Pidä yhteydet kunnossa Ford SYNCin avulla

Ford SYNC -teknologian avulla voit pitää yhteyttä ja nauttia viihteestä turvallisesti ajaessasi. Voit suorittaa monia toimintoja puhekomennoilla, kuten soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita, etsiä paikallisia tapahtumia ja kuunnella musiikkia.

Uudessa SYNC 3 -järjestelmässä on tämän lisäksi älypuhelimista tutut napautus- ja pyyhkäisyeleet, entistä intuitiivisemmat puhekomennot ja enemmän toimintoja. Näin voit pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.

Joko autossasi on SYNC-järjestelmä? 

Julkaisemme järjestelmäpäivityksiä säännöllisesti. Niissä on muun muassa suorituskykyparannuksia ja karttamuutoksia, esimerkiksi uusia tietulleja, pysäköintialueita ja huoltoasemia. Tästä voit tarkistaa, onko autossasi uusin ohjelmisto.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC 3:ssa on joko 6,5" tai 8" kosketusvärinäyttö, jonka nipistys- ja pyyhkäisyeleet mahdollistavat intuitiivisen navigoinnin. Voit myös soittaa puheluita, hallita viihdetoimintoja ja jopa syöttää määränpään navigointijärjestelmään käyttämällä puhekomentoja. Helppokäyttöinen järjestelmä tunnistaa komennoiksi tavanomaiset lauseet, kuten ”tarvitsen polttoainetta”.

Ford AppLink

Ford SYNC:n AppLink -tuki mahdollistaa älypuhelimen saumattoman yhdistämisen autoon. Sen avulla voit käyttää sovelluksia puheohjauksella, ohjauspyörän painikkeilla tai edistyksellisellä kosketusnäytöllä. Voit siis pitää yhteyttä, saada tietoja ja nauttia viihteestä turvallisesti ajaessasi. Katso saatavilla olevat sovellukset AppLink-katalogista.

Koe AppLink

Ford Applink
Top