Määränpään haku

Lähetä autoon -toiminnon käyttäminen FordPassissa™:

• Autossa pitää olla SYNC® 3 sekä autoon integroitu navigointijärjestelmä.
  • Käytöstä pitää poistaa Android Auto™ tai Apple CarPlay®.
  • Sijantipalvelut pitää olla päällä.

Määränpäitä voi hakea monella tavalla FordPass™-sovelluksen avulla. Määränpään voi hakea manuaalisesti valitsemalla määränpää kartalta, ennustavan haun avulla tai valitsemalla ao. luokka Haku-näytöltä. Kun olet vahvistanut kiinnostavan paikan, saat sijainnin tiedot ja voit sitten navigoida paikkaan toiminnoilla Lähetä autoon (SYNC® 3 -navigointi) tai Avaa karttasovelluksessa (puhelimesi navigointijärjestelmä).

Määränpään hakeminen:

1. Napsauta Hae-välilehteä laskeutumissivulta.
  2. Valitse luokka tai tyyppi Menossa johonkin? -hakulaatikosta.
  3. Näyttöön tulee karttanäkymä kiinnostavien paikkojen tuloksista.
    • Huomio: Tuloksia voi lajitella ja suodattaa.
  4. Valitse määränpää.
  5. Kiinnostavan paikan tietojen pitäisi näkyä näytöllä samoin kuin navigointivalintojen eli mm:
    • Avaa kartassa.
    • Lähetä autoon.

Lisätietoja
Määränpään lähettäminen autoon