Yhteys FordPass-tukeen

Voit ottaa yhteyttä FordPass-tiimiin seuraavilla tavoilla:

FordPass-sovelluksen chatin kautta:

Ma–la klo 10–21

Soittamalla puhelun FordPass-sovelluksen Call a Guide -painikkeella

Ma–la klo 10–21

* Kehitämme parhaillaan FordPass- sovellustamme ja yhtenä osana sitä olemme tehneet muutoksia Chat- toimintoon. Mikäli sinulla on Android- puhelin, sinun tulee päivittää se FordPass- versioon 3.20 voidaksesi ottaa meihin yhteyden Chat- toiminnon avulla. Jos puhelimessasi on Android 5 tai 6, et pysty enää käyttämään Chat- toimintoa, voit kuitenkin edelleen soitaa oppaille ja lukea auton tukiartikkeleita.