Sähköistetty auto - Ensisijaiset latausajat

Voit asettaa kaksi latausaikaväliä halutuiksi latausajoiksi arkipäivänä, jolloin voit ladata autoa kustannustehokkaina aikoina.

Haluttuihin latausaikoihin siirtyminen:

1. Napauta alemmasta navigointipalkista Siirry.
  2. Valitse Auton tiedot.
  3. Napauta Hallitse autoa -välilehteä.
  4. Valitse Latausajat.
  5. Välilehtiä on kaksi:
    • Tallennetut paikat
      • Huomio: Jos paikkoja ei ole tallennettu, ilmoitus neuvoo lisäämään tallennettuja paikkoja. Voit valita ja tallentaa paikan Edelliset paikat -välilehdellä.
    • Edelliset paikat

Ensisijaisten latausaikojen nimeäminen ja määrittäminen:

1. Valitse paikka jommastakummasta luettelosta.
  2. Napauta Nimi-osiota.
  3. Anna latauspaikalle nimi.
  4. Napauta Omat latausajat.
  5. Valitse haluamasi Aloitusaika ja Lopetusaika.
    • Huomio: Voit asettaa kaksi aikaväliä arkipäivien latausajoiksi.
  6. Napauta Tallenna.

Sähköntoimittajan suosittelemien aikojen käyttö:

1. Napauta Suositellut ajat.
  2. Noudata sovelluksen kehotteita ja vahvista ne.
  3. Valitse sähköntoimittaja luettelosta.
    • Huomio: Jos sähköntoimittajaa ei ole luettelossa, voit hakea sellaista postinumeron perusteella.
  4. Valitse sopimus, joka sinulla on sähköntoimittajan kanssa.
    • Huomio: Jos sopimustasi ei ole luettelossa, voit silti määrittää Latausajat manuaalisesti.
  5. Napauta Seuraava.
  6. Parhaat sähköntoimittajan tarjoamat latausajat tulevat näyttöön.
    • Valitse Vahvista tallentaaksesi.
    • Valitse Peruuta, aseta omat latausajat, jos et haluat käyttää suositeltuja aikoja.