Kampanjat ja tarjouksetHyötyajoneuvotAsk Ford

Miten löydän Wi-Fi-tukiasemani salasanan?

  • Napauta SYNC-näytössä Asetukset, valitse FordPass Connect ja sitten Ajoneuvon Hotspot.
  • Napauta ensin Asetukset, jolloin näet Wi-Fi-tukiaseman nimen. Katso sitten salasana napauttamalla Näytä salasana.

Katso lisätiedot ja tarvittavat vaiheet alla olevasta videosta:

Ford Finland käyttää evästeitä tämän verkkosivuston sisällön ja mainosten kohdistamiseen parantaakseen käyttäjiensä online-kokemusta.

Voit muuttaa evästeasetuksiasi milloin tahansa Hallinnoi evästeasetuksia -sivulla, mutta tämä saattaa rajoittaa tai estää tiettyjen verkkosivuston ominaisuuksien käyttöä.

Katso lisätietoja verkkosivuston Yksityisyydensuoja ja käyttöehdot -osiosta.