Wi-Fi-yhteyden muodostaminen SYNC 2 -järjestelmässä

Suojatun langattoman verkon muodostamisessa tarvittavan verkkosignaalin voi hankkia kolmella tavalla:

USB-mobiililaajakaista

1. Aktivoi yhteensopiva mobiililaajakaistalaite tietokoneessa ja varmista sen toimivan asianmukaisesti, ennen kuin yhdistät sen Ford SYNC 2 -järjestelmään
  2. Liitä yhteensopiva USB-laajakaistalaite ajoneuvon mediakeskittimeen
  3. Yhdistä tietokone tai muu mobiililaite tähän yhteyspisteeseen käyttämällä määritettyä salasanaa
  4. Kun yhteys Ford SYNC 2 -järjestelmään on muodostettu, avaa selain

Puhelimen internet-yhteyden jakaminen Bluetoothin kautta

PAN (Personal Area Networking) on otettava ajoneuvossa käyttöön, puhelimen on tuettava sitä, ja puhelimessa on oltava asianmukainen mobiilidataliittymä.

1. Valitse kosketusnäytön kulmassa Phone
  2. Valitse Settings / Internet Data Connection / PAN
  3. Etsi puhelimesta sen verkkoasetukset
  4. Määritä internet-yhteyden jakamisen asetukset

Staattinen Wi-Fi-yhteys

1. Valitse Settings / Wireless & Internet / Wi-Fi Settings / Search for Wireless Networks
  2. Näytöllä näkyy luettelo käytettävissä olevista verkoista
  3. Valitse verkko ja sitten Connect
  4. Yhdistä mobiililaite valittuun verkkoon salasanalla
  5. Kun yhteys on muodostettu, muut tietokoneet tai mobiililaitteet voivat muodostaa yhteyden internetiin suojatun verkon kautta

Wi-Fin määrittäminen kosketusnäytössä

Ajoneuvoon voidaan luoda salasanalla suojattu langaton verkko, jota käyttämällä matkustajat voivat selata internetiä.

1. Valitse Settings / Wireless Internet / Wi-Fi Settings
  2. Varmista, että langaton yhteys on käytössä.
  3. Ota Gateway (Access Point) -tila käyttöön
  4. Valitse Gateway (Access Point) Settings / Security Key
  5. Oletussalasanan voi vaihtaa käyttämällä näyttönäppäimistöä
  6. Näppäile salasana ja valitse Enter
  7. Valitse Gateway (Access Point) Settings -näytössä Apply