HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Ford Tourneo Connect showing spacious interior seating

5 TAI 7 PAIKKAA

Täysin uusi Tourneo Connect tarjoaa tilaa kaikille ja kaikelle. Tourneo Connect ja Grand Tourneo Connect ovat kumpikin saatavilla joko kahdella tai kolmella istuinrivillä, ja 5 tai 7 istuimella.

Ford Tourneo Connect showing flexible seating

JOUSTAVAT ISTUINJÄRJESTELYT

Kaikki Tourneo Connectin takapenkit voidaan taittaa alas, kipata eteenpäin tai irrottaa.

MUKAVUUS JA KÄTEVYYS

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT

AJO-OMINAISUUDET

NELIVETO

Tourneo Connectin All-Wheel Drive –nelivetojärjestelmä takaa varman menon vaihtuvissa olosuhteissa. Järjestelmä säätelee voiman jakoa akseleiden välillä, ja tarjoaa erinomaista hallittavuutta ja vakautta.

Ford Tourneo Connect profile view in motion

AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN KAISTA-AVUSTIMELLA

Aseta haluamasi nopeus, ja järjestelmä pitää automaattisesti ennalta määritetyn etäisyyden edellä ajaviin autoihin. Kaista-avustin pitää sinut keskellä kaistaaKuljettajaa avustavat toiminnot on tarkoitettu kuljettajan tueksi.

ADAPTIIVISET VALOT DYNAAMISILLA LED-AJOVALOILLA

Tourneo Connectin adaptiiviset etuvalot opimoivat valokeilojen muodon ajo-olosuhteiden mukaan. Järjestelmä ottaa huomioon niin moottoritie-, kaupunki- ja maantieajon olosuhteet, kuin myös pysäköinti- ja käännöstilanteet.

Ford Tourneo Connect showing dynamic LED headlights

UUSI PERÄVAUNUN PERUUTUSAVUSTIN

Perävaunun peruutusavustin auttaa sinua peruuttamaan perävaunun kanssa. Säätönupin ja peruutuskameran näytön avulla voit valita, mihin haluat ohjata perävaununKuljettajaa avustavat toiminnot on tarkoitettu kuljettajan tueksi.

YHDISTETTÄVYYS

Ford Tourneo Connect interior touchscreen close up

KORKEARESOLUUTIOINEN KOSKETUSNÄYTTÖ

Voit integroida älypuhelimesi saumattomasti uuden Tourneo Connectin tietoviihdejärjestelmään. Voit kontrolloida puheluita, tekstiviesteä, ilmastointia, musiikkia ja navigointia – kaikki tietoviihdejärjestelmän 8,25” tai 10” korkearesoluutioiselta kosketusnäytöltä.

hand holding mobile phone showing FordPass App

FORDPASS JA FORDPASS PRO

FordPassin avulla voit käyttää useita älykkäitä toimintoja, kuten ajoneuvon etälukitus, ajoneuvon sijainti kartalla, ajoneuvon kuntoraportit ja turvallisuusominaisuudetSaatavilla vain 10” näytön yhteydessä.

Interior of the Ford Tourneo Connect showing the dashboard.

DIGITAALINEN MITTARISTO

Tourneo Connectiin on saatavana 10,25” korkearesoluutioinen digitaalinen mittaristo, josta näet tärkeät tiedot helposti ja intuitiivisesti. Voit priorisoida, mitkä tiedot näytetään ja valita haluatko nähdä esimerkiksi auton statuksen, navigointiohjeet, tai kuljettajaa avustavien järjestelmien tiedot.

Photo of the Ford Tourneo Connect interior showing the phone charging functionality.

LANGATON LATAUS

Tourneo Connect maksimoi tilan ja mukavuuden keskikonsolin kätevällä säilytystilalla, jossa on myös langaton lataus älypuhelinta vartenLangaton lataus.

TURVALLISUUS

Ford Tourneo Connect seat belt reminder

TURVAVYÖMUISTUTUS

Turvavyömuistutus ilmoittaa, jos sinä tai matkustajasi unohtaa kiinnittää turvavyön. Järjestelmä on suunniteltu niin, että voit irrottaa takaistuimet ilman johtojen irrottamista.

ISOFIX Child Seat Attachments

ISOFIX-KIINNIKKEET

Tourneo Connectin takapenkeillä on ISOFIX-kiinnikket, joten voit helposti kiinnittää kaksi lastenistuinta. Näin perheen pienimmätkin matkustavat turvallisesti.

Graphic showing the pre-collision assist system working.

TÖRMÄYKSESTOAVUSTIN

Jos järjestelmä havaitsee törmäyksen toisen ajoneuvon, jalankulkijan tai pyöräilijän kanssa uhkaavan, se varoittaa kuljettajaa sekä visuaalisella varoituksella että äänimerkilläKuljettajaa avustavat toiminnot on tarkoitettu kuljettajan tueksi. Mikäli kuljettaja ei reagoi ajoissa, järjestelmä tekee automaattisesti jopa täysjarrutuksen. Kriittisissä tilanteissa törmäyksenväistöavustin auttaa kuljettajaa ohjaamaan auton esteen ohi.

Alla hyödyllisiä linkkejä