TRANSIT ALUSTA OMINAISUUDET

Riippumatta millaisen korinrakennustyön tarvitsetkaan, Transit Alustan ohjaamo on täynnä älykkäitä teknologioita, jotka helpottavat elämää. FordPass Connect –modeemi yhdistyy FordPass Pro –sovelluksen kanssa ja tarjoaa joukon yhdistettävyysominaisuuksia, kuten ajoneuvon kuntohälytykset. Sivutuulen vakautustoiminto auttaa sinua pysymään kaistalla kovalla tuulella. Valikoima edistyneitä Ford EcoBlue –dieselmoottoreita varmistaa, että sinulla on aina tarvitsemasi teho.

Ford Transit Chassis Cab standing in front of modern house frontal view

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

 

Ford Transit Chassis Cab body type

KUULUISA MONIPUOLISUUDESTAAN

Ford Transit Alusta on tunnettu monipuolisuudestaan ja joustavuudestaan. Se on saatavilla Suomessa neljällä eri kokonaispainolla, joten se sopii loistavasti monille erilaisille muutostöille. Uusi 5-tonninen malli tarjoaa entistäkin enemmän kantavuutta -  jopa 2 925 kg - ja sen vetopaino on erinomainen, joten se selviää kaikista tehtävistä.

SAATAVILLA 4 ERI VAIHTOEHTOA

Transit Alusta on Suomessa saatavilla neljällä eri kokonaispainovaihtoehdolla, 3 100 kilosta aina 5 000 kiloon. Akselivälien ja takaylitysten mitat sopivat niin standardi- kuin erikoismittaisillekin päällirakenteille. Akselivälivaihtoehtoja on neljä (L2, L3, L4, L5), ja voit valita yksittäiset tai paripyörät kaikkiin pituuksiin.

Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab 5-tonne side view

TRANSIT ALUSTA EI PELKÄÄ LISÄKUORMAA

Uusi kokonaispainoltaan 5-tonninenSuomessa 5-tonninen Transit Alusta tarjoaa parhaan kuormankantokyvyn. Se kantaa vaivatta jopa 2 925 kiloa. Lisäksi sen vetokyky on erinomainen. Tämä vahvuus tekee 5-tonnisesta erinomaisen aihion muutostöille, joissa vaaditaan erinomaista kuormankuljetuskykyä. Voit valita kaikista Transit Alustan pituusvaihtoehdoista (L2, L3, L4, L5), joten löydät taatusti sopivan version. Uusi Transit Alusta, vahvempi kuin koskaan ennen ja aina valmis töihin.

Ford Transit Chassis Cab tow bar close up

ERINOMAINEN VETOKYKY

Transit Alustassa on erinomaiset kuorma- ja veto-ominaisuudet. 350HD- ja 470-versiot, joissa on huippuluokan jousitus ja 7 000 kg:n yhdistelmämassa, pystyvät vetämään asianmukaisesti varusteltuina jopa 3 500 kg:n painoista jarrullista perävaunua.

Ford Transit Chassis Cab at construction site

AINA VALMIINA TYÖHÖN

Transit Alusta on suunniteltu ja rakennettu kovaan työhön. Sen vankka ja jäykkä alusta on erinomainen perusta erikoispäällirakenteiden asentamiseen. Nopeaa ja helppoa ratkaisua etsiville liikennöitsijöille on saatavilla tehdasrakenteisia Transit-ajoneuvoyhdistelmiä, jotka toimitetaan käyttövalmiina.

Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

TILAA TYÖPORUKALLE

Transit Jatko-ohjaamoalusta on erinomainen ratkaisu ihmisten ja kuorman kuljettamiseen samanaikaisesti. Leveälle avautuvista ovista kulku sisätiloihin käy sujuvasti. Kaksipaikkaisen etumatkustajan istuimen ja vakiovarusteena olevan nelipaikkaisen takaistuimen ansiosta tilaa on mukavasti jopa seitsemälle hengelle. Lisäksi istuinten alla on runsaasti säilytystilaa.

12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU

Transit Alustassa on 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu, mikä kertoo ajoneuvon korkeasta laadusta.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

HUOLTOVÄLI

Täysin uudet 2.0-litraiset Ford EcoBlue TDCi-moottorit ovat kestäviä ja luotettavia. Huoltoväli on 40 000 km tai kaksi vuotta sen mukaan, kumpi täyttyy ensin. Lisäksi normaalille kulumiselle altistuvat osat kestävät pidempään ilman huoltoa. Tämä kaikki auttaa varmistamaan, että Transit ei jätä sinua pulaan.

Ford Transit Chassis Cab riving on road front view

MOOTTORI JA VAIHTEISTO

FORD ECOBLUE TDCI-MOOTTORIT

Uusi Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Edistyksellinen 2.0 -litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori on saatavilla neljänä eri tehoversiona, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Transit Van auto transmission close up

6-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Uuden Transit Alustan etuvetomalliin on saatavilla 6-vaihteinen automaattivaihteisto, joka mahdollistaa erinomaisen kiihtyvyyden sekä erittäin pienen polttoaineenkulutuksen. Ajoitpa siis moottoritiellä tai hankalassa maastossa, käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan.

Ford Transit Van close up of 6-sped transition

6-VAIHTEINEN MANUAALIVAIHTEISTO

Uudessa Transitissa on taloudellinen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Vaihteiden vaihdot ovat jouhevia ja nopeita.

Transit Chassis Cab in motion side view

TALOUDELLISUUS

Ford transit chassis cab with ecoguide graphic

TALOUDELLISEMPAA AJOA

Innovatiivinen Ford EcoMode -järjestelmä arvioi jatkuvasti ajotapasi vaikutusta polttoaineenkulutukseen. Järjestelmä analysoi nopeutta, vaihteiden vaihtoa, jarruvoimaa ja ennakointia sekä lyhyiden ja pitkien matkojen määrää. EcoMode näyttää nämä tiedot mittaristossa olevalla näytöllä. Tavoitteena on kannustaa ajamaan taloudellisemmin, pienentää polttoaineenkulutusta ja säästää rahaa auton elinkaaren aikana.

AUTO-START-STOP-JÄRJESTELMÄ

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, järjestelmä voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, vapauta jarru), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia.

New Ford Transit Chassis Cab interior dashboard close up
New Transit Chassis Cab front wheel close up

RENKAAT, JOTKA VOIVAT PARANTAA TALOUDELLISUUTTA

Uuden Transit Bussin matalan vierintävastuksen renkaat on suunniteltu vähentämään renkaiden pyörimiseen vaadittavaa energiaa. Tämän ansiosta tiellä etenemiseen tarvitaan vähemmän tehoa, ja polttoaineenkulutus auton elinkaaren aikana on pienempi.

New Transit Chassis Cab front view

KIIHDYTYKSEN HALLINTA

Tämä innovatiivinen valinnaisvaruste säätelee kiihdytysnopeutta kuorman painon mukaan. Sen ansiosta polttoaineenkulutus voi pienentyä jopa 15 prosentilla ajotavasta riippuen. Tämä teknologia voi vähentää myös moottorin, jarrujen ja renkaiden sekä muiden osien kulumista.

Ford Transit Chassis Cab driving through London

AJO-OMINAISUUDET

ITSEVARMUUTTA MUUTTUVISSA OLOSUHTEISSA

Älykäs AWD-nelivetojärjestelmä vie sinut määränpäähäsi, ajoitpa sitten jäisellä maantiellä tai mutaisilla metsäteilläKuljettajaa avustavat toiminnot. Älykäs AWD-nelivetojärjestelmä tarjoaa pitoa tarpeen mukaan (torque on demand) ja varmistaa etenemisen vaikeillakin alustoilla. Järjestelmä aktivoituu napin painalluksella, tai havaitessaan vaikeat ajo-olosuhteet, ja pitää näin sinut ja kuormasi tiellä. Neliveto tuo vain 60 kiloa lisäpainoa, joten sinun ei tarvitse tinkiä kuorman kantokyvystäKuljettajaa avustavat toiminnot.

Ford Transit Chassis Cab side view

KAISTANPITOAVUSTIN

Kaistavahti havaitsee eteenpäin suunnatun kameran avulla, jos autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Jos auton pyörä koskettaa keskiviivaa tai tien reunaa, kaistavahti varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää ja näyttämällä merkkivalon. Kaistanpitoavustin taas auttaa ohjauksen väännössä, jotta pääset takaisin omalle kaistalle. Tämä teknologia poistuu automaattisesti käytöstä alle 64 km:n tuntinopeuksilla, ja sen voi myös poistaa käytöstä manuaalisesti.

Ford Transit Chassis Cab showing cruise control

ÄLYKKÄÄMPI VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit asettaa haluamasi nopeuden. Järjestelmä tunnistaa nopeusrajoituksen ja pitää valitun nopeuden automaattisesti rajoituksen mukaisena. Edistyksellinen tutkateknologia tunnistaa edessä olevan hitaammin etenevän liikenteen. Se voi säätää nopeutta automaattisesti, jotta määritetty väli edellä ajavaan säilyy. Kun liikenne sujuu jälleen nopeammin, auto palaa valitsemaasi nopeuteen.

Close up on tool holder

YHTEYSOMINAISUUDET

FordPass App on phone

YHDISTETYMPI MAAILMA

Kun maailma muttuu jatkuvasti yhdistetymmäksi, niin muuttuvat myös yrityksemme. Siksi rakennamme täysin yhdistettyjen hyötyajoneuvojen mallistoa, joka on suunniteltu tekemään yrityksesi johtamisesta helpompaa. Yhdistä jopa viisi yhdistettyä ajoneuvoa FordPass Connect –modeemin avulla, ja saat käyttöösi joukon tehokkaita ominaisuuksia jotka avaavat ajoneuvosi täyden potentiaalin. Tarkista ajoneuvosi yhteensopivuus Ford-jälleenmyyjältäsi.

man with mobile showing FordPass Connect

AVAA PAKETTIAUTOSI ÄLYKÄS PUOLI

FordPass Pro on suunniteltu parantamaan yrityksesi ajoneuvojen turvallisuutta ja tuottavuutta. Näet ajoneuvojesi sijainnin ja tila kartalla; saat kuntohälytyksiä, jotta voit minimoida seisonta-ajan. Joten kun suunnittelet tulevaisuutta, FordPass Pro on tukenasi.

FORD SYNC -TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ

SYNC 3 on SYNC-järjestelmän toistaiseksi edistyksellisin versio. Se on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.

Ford Transit Van LCD SYNC 3 screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

VIIHDYTTÄVÄ JA HYÖDYLLINEN JÄRJESTELMÄ

Valinnaisvarusteena on saatavilla monenlaisia edistyksellisiä auton viihde- ja tietolaitteita, kuten DAB-radio, CD-soitin, USB-portti, ensiluokkaiset kaiuttimet, navigointi sekä Ford SYNC puheohjauksella.

Ford Chassis Cab close up on front seats and steering wheel

MUKAVUUS JA KÄTEVYYS

KULJETTAJAN PAIKALLA

Kuljettajan istuin on täysin säädettävissä ja ohjauspyörässä on kallistuksen ja etäisyyden säätö, jotta löydät ihanteellisen ajoasennon. Lämmitettävässä istuimessa on myös sisäänrakennettu käsinoja ja säädettävä ristiselän tuki. Vaikka istuinten kestävyys on hyötyajoneuvon luokkaa, ne ovat yhtä mukavat kuin henkilöautossa.

Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Close up on coffee cup holder

NAUTI SIISTISTÄ OHJAAMOSTA

Jokainen ohjaamo tuntuu miellyttävämmältä, kun se on siisti. Siksi Transit Alusta tarjoaakin runsaasti säilytystilaa, kuten kojelaudan kolme säilytyslokeroa, paikan kännykälle tai tabletille, mukitelineet ja hansikaslokeron, jonne mahtuu A4-kokoisia papereita, tabletti tai pieni läppäri.

Jatko-ohjaamopakettiautossa tilaa on vielä enemmän. Takapenkin pehmusteet nousevat ylös, joten voit kuljettaa työkaluja ja varusteita myös silmiltä piilossa. Eturivin keskipenkki taittuu myös käteväksi työskentelyalustaksi.

Ford easy fuel close up

FORD EASY FUEL

Ford Easy Fuelin ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi täyttöaukkoon. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, vältytään polttoainetankin likaisen korkin käsittelyltä.

Transit Van powerfold mirror close up

SÄHKÖISESTI JA AUTOMAATTISESTI TAITTUVAT SIVUPEILIT

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Ford Transit Chassis Cab parked on building site with two workmen in high-viz jackets

TURVALLISUUS

PAREMPAA TURVAA JALANKULKIJOILLE

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä. Hätäjarruassistentti auttaa autoa saavuttamaan parhaan jarrutustehon hätätilanteessa. Järjestelmä tunnistaa, kuinka paljon olet painanut jarrua itse ja lisää painetta tarvittaessa.

pre-collision assist demonstrative graphic
Transit Chassis Cab with trailer indicating sway control

PERÄVAUNUN HALLINTAJÄRJESTELMÄ

Perävaunun hallintajärjestelmä havaitsee perävaunun heittelehtimisen ja hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia pienentämällä moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen jarruvoimaa kaikkiin pyöriin.

Ford Transit Chassis Cab selectable drives close up

RENGASPAINEEN VALVONTA

Jos renkaan paine laskee matkan aikana, rengaspaineen valvontajärjestelmä varoittaa välittömästi renkaan puhkeamisesta näyttämällä merkkivalon mittaristossa.

Ford Transit Van interior with person drinking coffee

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Kuljettajan vireystilan valvonta, Driver Alert -toiminto, tarkkailee jatkuvasti ajokäyttäytymistä ja havaitsee mahdollisesti väsymyksestä johtuvat poikkeamat. Jos järjestelmä havaitsee kuljettajan valppaustason heikkenevän, mittaristoon tulee varoitusmerkki, joka ehdottaa taukoa. Jos valppaustaso heikkenee entisestään, viesti toistuu äänimerkin kera.

Transit Chassis Cab standing in front of cargo containers

SUOJAUS

SUOJAA TRANSITIA VARKAILTA

Thatcham-luokka 1:n hälytin on kehittynyt järjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, kun auto kaksoislukitaan. Hälyttimestä kuuluu voimakas ääni, jos autoon tunkeudutaan, jos autoa nostetaan tai jos anturit havaitsevat liikettä autossa. Lisäksi järjestelmä on suunniteltu estämään auton luvatonta hinaamista.

Ford Transit Chassis Cab showing alarm graphic

ETÄLUKITUS

Sinun ei tarvitse enää koskaan pohtia, lukitsitkohan autosi ovet. FordPassin avulla voit lukita ja avata ovet etänä mistä tahansa ja jatkaa päivääsi huoletta.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van