TRANSIT LINJA-AUTO OMINAISUUDET

Ford Transit Linja-auto tarjoaa joukon älykkäitä järjestelmiä ja ominaisuuksia, jotta sinä ja jopa 17 matkustajaa voitte matkustaa turvallisesti ja mukavasti. FordPass Connect –modeemi avaa yhteysominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteyden jopa 10 käyttäjälle. Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella auttaa suojaamaan sinua, matkustajiasi ja muita tienkäyttäjiä. Aktiivinen vakionopeudensäädin tekee pitkistä moottoritiematkoista mukavampia.

Ford Transit Minibus standing with side door open in front of modern building

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

 

Transit Minibus with open door

MATKUSTUSMUKAVUUS

Leveän sivuliukuoven ansiosta Transit Linja-autoon on helppo nousta matkatavaroiden kanssa. Sähkötoiminen sivuliukuovi voidaan avata ja sulkea kätevästi painonapilla.

PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUU

Uudessa Transit Linja-autossa on 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu vakiona, mikä kertoo ajoneuvon korkeasta laadusta.

Ford service person inspecting bottom of a Ford car
Ford Transit Minibus driving in London front view

SUORITUSKYKY JA TALOUDELLISUUS

UUTTA MOOTTORITEKNOLOGIAA

Uusi Transit Linja-auto on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Moottorina on edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue 170 hv -dieselmoottori. Vaihteistona on M6-manuaalivaihteisto. Kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro HDT6.0 -päästöstandardit.

Ford Transit Minibus driving in city after sunset side view

AJO-OMINAISUUDET

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä tunnistaa tutka-anturien avulla muut ajoneuvot, jotka voivat jäädä katveeseen jommallekummalle puolelle autoa. Jos järjestelmä havaitsee katveeseen jäävän ajoneuvon, sen puoleiseen sivupeiliin syttyy oranssi valo. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä toimii yhdessä kuolleen kulman valvontajärjestelmän kanssa ja varoittaa lähestyvistä ajoneuvoista, kun peruutat pois pysäköintiruudusta ja näkyvyys on rajallinen.

Ford Transit Minibus back mirror
Ford Transit Minibus backing up with a help of Cross Traffic Alert

RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä on osa Kuolleen kulman varoitusjärjestelmää. Peruutettaessa pysäköintipaikasta, josta on huono näkyvyys tielle, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä tunnistaa ja varoittaa esteistä ja vaaroista. Järjestelmä sytyttää varoitusmerkkivalon sivupeiliin – sille puolelle, missä vaara tai este on – sekä varoitusmerkkivalon mittaristoon.

AJOTILAT

Eri ajotilojen ansiosta kuljettaja voi mukauttaa ajo-ominaisuuksia tiettyyn tehtävään tai maastoon. (Valittavissa olevat ajotilat vaihtelevat malleittain).

Ford Transit Minibus Selectable drive modes close up
Ford Transit Minibus in traffic with Side Wind Stabilisation graphic

SIVUTUULEN VAKAUTUSJÄRJESTELMÄ

Tämä ominaisuus tunnistaa ajovakauden hallintajärjestelmän avulla sivutuulen vaikutuksen ja auttaa pysymään kaistalla voimakkaissa puuskissa.

Man drinking coffee and checking mobile phone in car

YHTEYSOMINAISUUDET JA TIETOVIIHDE

man with mobile showing FordPass Connect

ENTISTÄ PAREMPAA YHTEYDENPITOA

Transit Linja-autossa on FordPass Connect –modeemiFordPass Connect Ranger vakiona. Järjestelmä tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE 10 laitteelle, jotta yhteydenpito tien päällä on mahdollista. Lisäksi saat Live Traffic -päivityksetLive Traffic 2019 suoraan SYNC 3 -navigointijärjestelmään, joten matkustajat ovat ajoissa perillä. Yhdistettynä FordPass Pro –sovellukseen saat tietoa mm. ovien lukituksesta ja voit sovelluksen avulla lukita/avata ovet. Älypuhelimeesi ladatulla ja modeemiin yhdistetyllä FordPass Pro –sovelluksella voit tarkkailla jopa viiden eri yhdistetyn auton tilaa ja tarkistaa, tarvitseeko jokin autoista esimerkiksi huoltoa.

FordPass App on phone

HALLITSE YRITYKSESI AJONEUVOJA ÄLYKKÄÄSTI

FordPass Connect –modeemiin yhdistettävä FordPass Pro –sovellus on suunniteltu hyötyajoneuvoille. Yhdessä ne tarjoavat yrityksellesi monipuoliset ja hyödylliset yhteystoiminnot käyttöön. Ford-liikkeestä saat aina viimeisimmät tiedot ajoneuvoista, joissa on FordPass Connect –modeemi vakiona tai saatavilla.

Ford Transit Minibus close up on front seats and steering wheel

MUKAVUUS JA KÄTEVYYS

FORD EASY FUEL -KORKITON TANKKAUSJÄRJESTELMÄ

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi täyttöaukkoon. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Ford Transit Minibus easy fuel close up
Ford Transit Minibus parked in front of building with people alighting

TURVALLISUUS

Ford Transit Minibus parked in front of airport with two people and trolly

MURTOSUOJAUS

Transit Minibus close up showing doors and locks

KAUKO-OHJATTAVA KESKUSLUKITUS MURTOSUOJATUILLA LUKOILLA

Transit Linja-autossa on kauko-ohjattava keskuslukitus. Kaikki lukot on murtosuojattu väkisin avaamisen estämiseksi. Ovet lukittuvat automaattisesi, kun lähdet liikkeelle. Järjestelmä on vakiovaruste, ja voit kytkeä sen pois päältä ajotietokoneen valikosta. Pelastustoimien helpottamiseksi autossa on toiminto, jonka avulla lukitus avautuu automaattisesti onnettomuuden sattuessa, riippuen sen vakavuudesta.

Transit Minibus with safety circles indicating activated alarm

SUOJAA TRANSITIA VARKAILTA

Thatcham-luokka 1:n hälytin on kehittynyt järjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, kun auto kaksoislukitaan. Hälyttimestä kuuluu voimakas ääni, jos autoon tunkeudutaan, jos autoa nostetaan tai jos anturit havaitsevat liikettä autossa. Lisäksi järjestelmä on suunniteltu estämään auton luvatonta hinaamista.