Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT LINJA-AUTO

UUSI TRANSIT LINJA-AUTO

Uuden Ford Transit Linja-auton matkustamo on tyylikäs ja tilaa on jopa 18 henkilölle. Uudessa linja-autossa on runsaasti uusia hyödyllisiä teknologioita ja useita virtapistokkeita. Mukana on nyt myös uutuutena integroitu FordPass Connect -modeemi vakiovarusteena, jonka ansiosta autossa voi käyttää jopa 4G Wi-Fi-yhteyttä ja navigointijärjestelmään voi saada reaaliaikaisia liikennetietoja.

Lataa esite ja hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 1.9MB)

Tyylikäs muotoilu

Erinomainen matkustusmukavuus, laatu ja luotettavuus Uusi Transit Linja-auto  

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Laadukas ja tyylikkäästi viimeistelty

Uusi Transit Linja-auto on luotettava, laadukas ja sen matkustusmukavuus on erinomainen. Se on saatavilla jopa 18-paikkaisena, joten matkustajille ja matkatavaroille riittää varmasti tilaa. Kestävien sisustusmateriaalien ansiosta linja-auto kestää käytössä uudenveroisena. Sivuliukuvoen ja sähkötoimisen askelman ansiosta autoon nouseminen ja siitä poistuminen on helppoa. Linja-autossa on useita virtapistokkeita, joten laitteet voi ladata ja pitää käytössä koko matkan ajan.

Uusia teknologioita - lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta

Uudessa Transit Linja-autossa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajettavuutta, ajomukavuutta sekä turvallisuutta entisestään. Esimerkiksi älykkään aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Autossa on myös valittavissa eri ajotiloja (mallikohtaiset). Ne mahdollistavat suorituskyvyn mukauttamisen työn ja olosuhteiden mukaan. Lisäksi autossa on edistyksellinen kuolleen kulman valvontajärjestelmä, laajakuvaetukamera ja peruutuskamera, jotka helpottavat muun liikenteen seuraamista.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Suorituskykyä ja taloudellisuutta

Uusi Transit Linja-auto on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Moottorina on edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue 170 hv -dieselmoottori. Vaihteistona on M6-manuaalivaihteisto. Kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro HDT6.0 -päästöstandardit.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuden Transit Linja-auton vakiovarusteisiin kuuluu FordPass Connect -modeemiFordPass Connect Ranger. Järjestelmä tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE 10 laitteelle, jotta yhteydenpito tien päällä on mahdollista. Lisäksi saat Live Traffic -päivityksetLive Trafficia suoraan SYNC 3 -navigointijärjestelmään, joten matkustajat ovat ajoissa perillä. Voit myös tarkkailla auton tilaa ja tarkistaa, tarvitaanko huoltoa. 

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Teknologiaa, joka suojaa sinua ja matkustajiasi

Uudessa Transit Linja-autossa on edistyksellistä teknologiaa ja älykkäitä järjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja murtosuojausta. Esimerkiksi törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä ja varoittaa auton reitille mahdollisesti pyrkivistä ajoneuvoista tai jalankulkijoista. Jos et reagoi varoitukseen, järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti. Lisäksi valinnaisvarusteena on saatavissa murtohälytin.

Valitse käyttötarkoitukseen sopivin korimalli

Ominaisuudet & tekniset tiedot

Tutustu mallin ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin. Voit myös tutustua esitteeseen.

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Lue lisää

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Sinua voisi kiinnostaa

Top