KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT LINJA-AUTO

UUSI TRANSIT LINJA-AUTO

Ford Transit Linja-autossa on tilaa jopa 18 henkilölle, joten pitkillä matkoilla niin kuljettajan kuin matkustajien viihtyvyys ja mukavuus on olennaista. Transit Linja-autossa onkin runsaasti uusia edistyksellisiä teknologioita ja nerokkaita ominaisuuksia, jotka varmistavat ajo- ja matkustusmukavuuden. Vakiona on mm. integroitu FordPass Connect -modeemi, joka yhdistettynä FordPass Pro -sovellukseen tarjoaa käyttöösi paljon erilaisia yritystoimintaa hyödyttäviä tietoja ajoneuvostasi.

Lataa esite ja hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 2.5MB)

Tyylikäs muotoilu

Erinomainen matkustusmukavuus, laatu ja luotettavuus Uusi Transit Linja-auto  

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Laadukas ja tyylikkäästi viimeistelty

Uusi Transit Linja-auto on luotettava, laadukas ja sen matkustusmukavuus on erinomainen. Se on saatavilla jopa 18-paikkaisena, joten matkustajille ja matkatavaroille riittää varmasti tilaa. Kestävien sisustusmateriaalien ansiosta linja-auto kestää käytössä uudenveroisena. Sivuliukuvoen ja sähkötoimisen askelman ansiosta autoon nouseminen ja siitä poistuminen on helppoa. Linja-autossa on useita virtapistokkeita, joten laitteet voi ladata ja pitää käytössä koko matkan ajan.

Uusia teknologioita - lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta

Uudessa Transit Linja-autossa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajettavuutta, ajomukavuutta sekä turvallisuutta entisestään. Esimerkiksi älykkään aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Autossa on myös valittavissa eri ajotiloja (mallikohtaiset). Ne mahdollistavat suorituskyvyn mukauttamisen työn ja olosuhteiden mukaan. Lisäksi autossa on edistyksellinen kuolleen kulman valvontajärjestelmä, laajakuvaetukamera ja peruutuskamera, jotka helpottavat muun liikenteen seuraamista.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Suorituskykyä ja taloudellisuutta

Uusi Transit Linja-auto on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Moottorina on edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue 170 hv -dieselmoottori. Vaihteistona on M6-manuaalivaihteisto. Kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro HDT6.0 -päästöstandardit.

Hallitse yrityksesi ajoneuvoja älykkäästi

FordPass Connect –modeemiin yhdistettävä FordPass Pro –sovellus on suunniteltu hyötyajoneuvoille. Yhdessä ne tarjoavat yrityksellesi monipuoliset ja hyödylliset yhteystoiminnot käyttöön. Ford-liikkeestä saat aina viimeisimmät tiedot ajoneuvoista, joissa on FordPass Connect –modeemi vakiona tai saatavilla.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
Ford Transit Minibus FordPass Connect

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Transit Linja-autossa on FordPass Connect –modeemiFordPass Connect Ranger. vakiona. Järjestelmä tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE 10 laitteelle, jotta yhteydenpito tien päällä on mahdollista. Lisäksi saat Live Traffic -päivityksetLive Trafficia suoraan SYNC 3 -navigointijärjestelmään, joten matkustajat ovat ajoissa perillä. Yhdistettynä FordPass Pro –sovellukseen saat tietoa mm. ovien lukituksesta ja voit sovelluksen avulla lukita/avata ovet. Älypuhelimeesi ladatulla ja modeemiin yhdistetyllä FordPass Pro –sovelluksella voit tarkkailla jopa viiden eri yhdistetyn auton tilaa ja tarkistaa, tarvitseeko jokin autoista esimerkiksi huoltoa.

Teknologiaa, joka suojaa sinua ja matkustajiasi

Uudessa Transit Linja-autossa on edistyksellistä teknologiaa ja älykkäitä järjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja murtosuojausta. Esimerkiksi törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä ja varoittaa auton reitille mahdollisesti pyrkivistä ajoneuvoista tai jalankulkijoista. Jos et reagoi varoitukseen, järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti. Lisäksi valinnaisvarusteena on saatavissa murtohälytin.

pre-collision assist demonstrative graphic

Valitse käyttötarkoitukseen sopivin korimalli

Ominaisuudet & tekniset tiedot

Tutustu mallin ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin. Voit myös tutustua esitteeseen.

Two Gold Ford Transit Minibuses in front of building
Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Lue lisää

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Sinua voisi kiinnostaa

Top