KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT LINJA-AUTO > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Tyylikäs ja taloudellinen

Uusi Transit Linja-auto on suunniteltu matkustajien kuljettamiseen entistä taloudellisemmin. Tehokkaat ja taloudelliset uudet moottorivaihtoehdot sekä edistykselliset vaihteistot varmistavat erinomaisen suorituskyvyn ja alhaisemmat päästöt. Autossa on myös älykkäitä polttoainetta säästäviä teknologioita, jotka auttavat harventamaan tankkauskäyntejä ja alentavat kustannuksia.

Ford Transit Minibus engine

Uutta moottoriteknologiaa

Uusi Transit Linja-auto on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Moottorina on edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue 170 hv -dieselmoottori. Vaihteistona on M6-manuaalivaihteisto (automaattivaihteisto tulossa vuoden 2020 aikana saataville). Kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro HDT6.0 -päästöstandardit. 

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi polttoaineen täyttöaukkoon. Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, joten et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

new Ford Transit front view
Ford Transit Minibus close up on new dashboard

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, vakiovarusteena oleva Auto-Start-Stop voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, vapauta jarru), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia.

Alhaisen vierintävastuksen renkaat

Uuden Transit Linja-auton alhaisen vierintävastuksen renkaat on suunniteltu vähentämään renkaiden pyörimiseen vaadittavaa energiaa. Tämän ansiosta etenemiseen tarvitaan vähemmän tehoa, ja polttoaineenkulutus auton elinkaaren aikana on pienempi.

Ford Transit Minibus close crop on tyres and wheel
Top