Ford E-Transit front vie parked with fleet

SÄHKÖISTÄ LIIKETOIMINTAASI

UUSI FORD E-TRANSIT

Kuvassa Ford E-Transit

Tulossa 2022

Kuvituskuvia, vain havainnollistamista varten. Eivät välttämättä vastaa tuotantomallia.

 

  • Kuormatilan tilavuus: Kuormatilan tilavuus:
    SUURIN KUORMATILAN TILAVUUS
  • Kantavuus: kg Kantavuus: kg
    SUURIN KANTAVUUS (ILMAN MATKUSTAJIA)
  • miles
    TOIMINTAMATKA SÄHKÖLLÄ
  • Ford Jalleenmyyjat

TÄYSSÄHKÖINEN. MISTÄÄN TINKIMÄTTÄ.

Uusi Transit on tulossa. Yhtä tehokas, suorituskykyinen ja monipuolinen kuin aina ennenkin. Ja nyt ajat sillä täysin päästöttömästi. E-Transit on uusin tulokas Fordin sähköistettyjen ajoneuvojen mallistoon, ja se vie ikonisen Transit-pakettiauton jälleen täysin uudelle aikakaudelle. E-Transit on suunniteltu auttamaan yritystäsi sekä menestymään että täyttämään kestävän kehityksen tavoitteet. 400 voltin ja 67 kWh:n akusto tarjoaa jopa 350 km:n toimintamatkan yhdellä latauksellaTooltip. Täysin sähköinen voimansiirto varmistaa, että ajat aina vähäpäästöisesti. Pro Power Onboard -toiminnon avulla voit ladata työkaluja 2,3 kW:n / 230 voltin pistorasiasta missä tahansa oletkin. 2 kattokorkeutta, 3 koripituutta - E-Transit tarjoaa jopa 15,1 kuutiometriä kuormatilaaTooltip. Mitä tahansa tarvitsetkin, mallistosta löytyy ratkaisu yrityksesi ajojen sähköistämiseen.

Ford E-Transit being charged by man

PÄÄSTÖTÖNTÄ AJOA

Sen lisäksi, että voit hyötyä noin 40 % pienemmistäTooltip käyttökustannuksista (verrattuna dieseliin), ajaminen täyssähköisellä E-Transitilla on täysin päästötöntä. Näin voit ajaa päästörajoitetuilla alueilla ja auttaa myös yritystäsi saavuttamaan kestävää kehitystä ja hiilidioksidipäästöjen vähentämistä koskevat tavoitteensa. Voit edelleen lisätä ympäristöhyötyjä käyttämällä auton lataamisessa sähköntoimittajaa, joka tuottaa uusiutuvaa sähköenergiaa.

Ford E-Transit driving through residential street

HILJAISTA TEHOA

E-Transitin lähes äänettömän sähköisen voimansiirron ansiosta voit työskennellä missä ja milloin tahansa. Työskenteletpä öisin tai toimitat tavaraa aikaisin aamulla, sähköauto pitää ajosta aiheutuvan melun mahdollisimman pienenä.

Man using power tools outside Ford E-Transit

PRO POWER ONBOARD

Pro Power Onboard -toiminnon avulla voit käyttää auton korkeajänniteakun virtaa auton omista pistorasioista, minne tahansa työsi sinut viekin. Valinnaisvarusteena saatavana Pro Power Onboard tuottaa 2,3 kW tehoa eikä generaattoria tarvita erikseen. Voit yksinkertaisesti laittaa poran, sahan, kannettavan tietokoneen tai minkä tahansa muun töpselin auton 230 voltin pistorasiaan ja aloittaa työt.

TINKIMÄTÖNTÄ KULJETUSKYKYÄ

Älykkäästi suunniteltu E-Transit tarjoaa päästötöntä ajoa Transitin legendaarisesta kuljetuskyvystä tinkimättä. Kuormatilan maksimoimiseksi akku on sijoitettu auton korin alle. Mallistossa on kolme koripituutta ja kaksi kattokorkeutta, joten käytettävissä on 9,5–15,1 kuutiometriä kuormatilaa ja kantavuus on jopa 1 616 kgTooltip. Valinnaisvarusteena saatava sähkötoiminen sivuliukuovi ja täyskorkeat takapariovet kohdevalolla helpottavat lastaamista ja purkamista.

Ford E-Transit showing interior loadspace
Ford SYNC 4 screen close up

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 on pilvipalveluun yhdistetty viestintä- ja tietoviihdejärjestelmä. Yhteyden ansiosta SYNC 4 -järjestelmän reittisuunnittelu ja keskustelutyyppinen puheentunnistus ovat edistyneempiä. Samalla over-the-air -päivitykset varmistavat, että auton käyttöliittymä kehittyy jatkuvasti. SYNC 4Tooltip -järjestelmän langaton älypuhelimen integrointi, sähköautojen latauksen hallinta, uusi 12" kosketusnäyttö ja monet muut varusteet tarjoavat uudenlaisia yhteysominaisuuksia.

Ford Telematics being shown by man at building site

FORD TELEMATICS

(Ei toistaiseksi Suomessa). Jos käytät suurempaa ajoneuvokantaa, Ford Telematics -ratkaisumme auttavat sinua hallitsemaan sitä tehokkaammin, maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan ajoneuvojen seisokit. Ford Telematics tarjoaa tehokkaita tietoon perustuvia näkemyksiä ajoneuvokantasi päivittäisestä toiminnasta. Sen avulla voit nopeasti tarkastella autojesi kuntoa ja parantaa tuottavuutta tunnistamalla nopeasti huomiota vaativat seikat.

Depot charging graphic

LATAUS YRITYKSEN TILOISSA

Voimme tarjota sinulle laitteiston ja ohjelmiston, joiden avulla voit ladata sähköajoneuvosi helposti päivän päätteeksi. Tiloihisi voidaan asentaa latauspisteemme, jolla E-Transit latautuu tyhjästä 100 %:iin hieman yli 8 tunnissaTooltip.

Public charging graphic

JULKISET LATAUSASEMAT

E-Transitin lataamisen pitäisi olla vaivatonta kaikkialla, minne liiketoimesi sinut vievät. Nopeasti kasvavassa FordPass-latausverkossamme on yli 150 000 julkista latauspistettä Euroopassa vuoteen 2021 mennessä. IONITYn suuritehoisissa ja nopeissa latausasemissa on 400 paikkaa, joissa kussakin on useita latauspisteitä.

Home charging graphic

LATAAMINEN KOTONA

E-Transitin lataaminen kotona on yhtä helppoa kuin älypuhelimen lataaminen, ja se on yksinkertainen tapa varmistaa, että auto on aina lähtövalmiina. Voit myös asentaa kiinteän Ford-latauspisteen kotiisi, jotta lataaminen on helpompaa ja nopeampaa.