Home > Henkilöautot > C-MAX > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Ajo-ominaisuudet

Teknologialla tulisi aina olla tarkoitus. Uuteen C-MAXiin ja Grand C-MAXiin on saatavana useita kuljettajaa avustavia teknologioita, jotka pitävät huolta siitä, että tunnet olosi mahdollisimman mukavaksi ja turvalliseksi. Lisäksi käytössäsi on hyvät yhteydenpitovälineet. 

Tutustu kiinnostaviin teknologioihin, jotka ovat todella helppokäyttöisiä ja joskus jopa automaattisia.

Ford C-MAX centre console

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Entistä helpompaa pysäköintiä

Aktiivinen pysäköintiavustin osaa ohjata auton parkkipaikkoihin, jotka ovat vain 20 prosenttia sitä pidempiä tai leveämpiä. Painat vain painiketta, niin innovatiivinen järjestelmä etsii sopivan paikan, kun ajat sellaisen ohi. Sitten se ohjaa sinut automaattisesti pysäköintipaikkaan. Käytät vain kaasua, vaihteita ja jarrua noudattaen näyttöön tulevia ohjeita ja merkkiääniä.

Active Park Assist
Ford SYNC logo

Ford-hätäaputoiminto

HätäaputoimintoFord Emergency Assistance on Ford SYNC -järjestelmän tärkeä ominaisuus, joka voi osoittautua elintärkeäksi. Onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®Bluetooth Trademark-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Voit halutessasi lopettaa puhelun tai keskustella hätäkeskuspäivystäjän kanssa. Mikä tärkeintä, järjestelmä antaa elintärkeitä tietoja, kuten GPS-koordinaatit, vaikka olisit tajuton.

Top