Home > Henkilöautot > C-MAX > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Voit luottaa kattaviin turvaominaisuuksiin, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojan sinulle ja matkustajillesi.

Auttaa välttämään törmäyksiä matalalla nopeudella

Innovatiivinen Active City Stop auttaa välttämään törmäyksen hitaasti etenevässä liikenteessä ja alle 50 km:n tuntinopeudella. Järjestelmä tekee tämän mittaamalla jatkuvasti etäisyyttä edessä ajavaan ajoneuvoon. Jos se havaitsee, että edessä kulkeva auto on yllättäen hidastanut, järjestelmä jarruttaa automaattisesti.

Active City Stop
Electronic Stability Program

Hallintaa kaikissa olosuhteissa

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se tunnistaa poikkeamat ajolinjasta, esimerkiksi jos auto alkaa luisua, ja korjaa automaattisesti auton asemaa tiellä, jotta se pysyy hallinnassa.

Koordinoidut turvajärjestelmät aktivoituvat sekunnin murto-osassa

C-MAXissa ja Grand C-MAXissa on edistyksellinen IPS-turvajärjestelmä, joka koordinoi useita turvajärjestelmiä, jotta sinä ja matkustajasi olisitte turvassa. Autossa on erittäin vahva ja jäykkä korirakenne, jossa on vetolujuudeltaan kestävää terästä sekä useita turvatyynyjä suojaamassa matkustajia. Ohjauspylväs ja polkimet painuvat kokoon poispäin kuljettajasta ja siten vähentävät loukkaantumisriskiä onnettomuustilanteessa.

Intelligent Protection System
Anti-lock braking system

Edistyksellisiä järjestelmiä hallitumpaan jarruttamiseen

ABS-jarrut ja elektroninen jarrutusvoiman tasain varmistavat, että jarruttaminen on hallitumpaa. 

Power child door and window locks

Sähkökäyttöiset ovien ja ikkunoiden lapsilukot

Tämä innovatiivinen ominaisuus estää napin painalluksella sähkökäyttöisen takaikkunan avaamisen ja oven avaamisen sisältäpäin.

Top