Home > Henkilöautot > UUSI TOURNEO COURIER > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Mukavuus ja kätevyys

Verhoilumateriaalit ovat laadukkaat ja tyylikkäät. Valinnaisvarusteena on saatavana Ford SYNC 3 -järjestelmä, joka toimii ääniohjauksella tai sitä voidaan käyttää 6” värikosketusnäytön kautta.

SYNC 3

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live TrafficinTooltip avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

My Ford -älypuhelinteline

Vakiovarusteena Trend-mallissa olevaan telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

MyFord Dock
Carplay and Android Auto

AppLink ja Apple CarPlay

SYNC 3 -järjestelmän avulla voit käyttää SYNC-yhteensopivia sovelluksia AppLinkin avulla. Voit käyttää valitsemiasi toimintoja 6” värikosketusnäytöltä – yhtä helposti kuin käyttäisit tavallista älypuhelinta.

Muunneltava istuinjärjestelmä

Takaistuimella on tilaa kolmelle matkustajalle. Tarvittaessa selkänojat voidaan kallistaa eteenpäin, jotta matkatavaroille saadaan enemmän tilaa.

Ford Tourneo Courier back seats
Ford Tourneo Courier front seats

Sisätilat

Uudessa Ford Tourneo Courierissa on runsaasti tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Leveän sivuliukuoven ansiosta kyytiin nouseminen ja kyydistä poistuminen on helppoa. Muunneltavan istuinjärjestelmän ansiosta istuinjärjestelyjä on helppo mukauttaa matkustajien, harrastustavaroiden ja matkatavaroiden määrän mukaan.

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Järjestelmä tunnistaa sateen määrän ja pyyhkii tuulilasin puhtaaksi tarpeen mukaan. Vakiovaruste.

Rain Sensing Wipers
Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Järjestelmä estää väärän polttoaineen tankkaamisen. Enää ei tarvitse käsitellä likaisia polttoaineen täyttöaukon korkkeja.

Kuormatilavuus

Uudessa Tourneo Courierissa on 708 litraa tilaa matkatavaroille sekä kätevästi säädettävä matkatavarahylly. Yläasennossa hylly on ns. tavallinen hattuhylly. Keskitasolle asennettuna hyllyn päälle voi laittaa kevyet ja helposti rikkimenevät tavarat ja hyllyn alle painavammat tavarat. Kun matkatavarahylly ei ole käytössä, sitä voi kätevästi säilyttää takaistuimia vasten.

Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box
Ford Tourneo Courier close up of snowed under window

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste.

Automaattinen ilmastointi

Automaattinen ilmastointi ylläpitää valitun lämpötilan ja lisää matkustusmukavuutta.

EATC detail
New Ford Transit Courier mirrors

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuva sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Lämmitettävä sivupeili sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. 

Top