Home > Henkilöautot > UUSI ECOSPORT > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Tinkimätöntä suorituskykyä ja taloudellisuutta

Palkittu 1,0-litrainen Ford EcoBoost -bensiinimoottori on malliesimerkki moottoriteknologian edistysaskeleista.

EcoBoost on tulevaisuuden moottori, joka tarjoaa sopivassa tasapainossa tehoa, suorituskykyä ja matalat päästöt. 

Tehot irti moottorista

Mullistava 1,0-litrainen ja kolmisylinterinen EcoBoost-bensiinimoottori on valittu kuudesti vuoden kansainväliseksi moottoriksiTooltip, eikä syyttä. 125 ja 140 hv:n versioina saatava moottori tarjoaa yhtä innostavan suorituskyvyn kuin tavallinen 1,6-litrainen moottori. Siinä on kuitenkin pienempi polttoaineenkulutus ja matalammat CO2-päästöt.

 

Ford EcoSport EcoBoost Engine of the Year 2017

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa ajovalojen, ilmastoinnin, radion ja Ford SYNC -järjestelmän kaltaisille tärkeille toiminnoille. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, vapauta jarru), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop-järjestelmä on erityisen kätevä kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta merkittävästi.

New EcoSport Interior Trip Computer

Tärkeitä tietoja matkasta

Ajotietokoneesta saat hyödyllisiä tietoja ja lukuja ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, nopeudesta ja ulkolämpötilasta. Se myös kertoo, kuinka pitkälle polttoaine arviolta riittää. Ajotietokone on erityisen kätevä pitkillä matkoilla tai kun olet ajamassa kaukaiseen paikkaan.

Tiukat standardit täyttävät moottorit

Kaikki EcoSportiin saatavilla olevat moottorivaihtoehdot täyttävät Euro 6 -päästöstandardit. Bensiinimoottorien sallitut enimmäispäästöt ovat Euro 6 -päästöstandardien mukaan seuraavat: hiilimonoksidi 1,0 g/km, hiilivety 0,10 g/km, typen oksidit 0,06 g/km ja hiukkaset 0,005 g/kmTooltip.

New Blue Ford EcoSport driving
Top