Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Tulevat mallit > Uusi Ford Mondeo Hybrid

UUSI FORD MONDEO HYBRID

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2019

Älykästä hybriditeknologiaa ja käytännöllisiksi suunnitellut sisätilat - säilytystilasta tinkimättä. Ford Mondeo Hybrid Wagon on täydellinen yhdistelmä taloudellisuutta, monipuolisuutta ja laatua.

Ford Mondeon Hybrid-tunniste läheltä

Parhaat puolet samassa paketissa

Mondeo Hybrid Wagonissa on kaksi voimanlähdettä: tavallinen polttomoottori ja akkukäyttöinen sähkömoottori. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti voimanlähteestä toiseen tai käyttää molempia, jotta saavutetaan tehon ja taloudellisuuden paras yhdistelmä. Jotta järjestelmä olisi vieläkin taloudellisempi, jarrutusenergian talteenotto lataa korkeajänniteakkua energialla, joka jarruttaessa tavallisesti haihtuu lämpönä ilmaan.

Pienempi polttoaineenkulutus sähkön avulla

Mondeolla voi ajaa lyhyitä matkoja nollapäästöillä, käyttäen vain sähkömoottoria, kun akussa on riittävästi varausta. Kun akku tyhjenee tai tehoa tarvitaan enemmän, mukaan tulee 2.0 -litrainen bensiinimoottori. Sähkömoottori tukee bensiinimoottoria maksimoiden tehokkuuden ja varmistaen, että joudut tankkaamaan mahdollisimman harvoin.

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä
Ford Mondeo Hybridin käynnistypainike - Silent Key start

Hiljainen käynnistys

Mondeo Hybridin Silent Key Start käynnistää auton tyylikkäästi. Painat vain Power-käynnistyspainiketta, ja Mondeo käynnistyy heti äänettömästi. Sähkömoottorin ansiosta myös liikkeellelähtö on hiljainen.

Käytännöllisyys kohtaa taloudellisuuden

Useimmissa hybridiautoissa joudutaan suurten akkujen vuoksi tinkimään säilytystilasta taloudellisuuden edistämiseksi. Mondeo Hybrid Wagon on kuitenkin poikkeus, sillä älykkään teknisen suunnittelun ja käytännöllisen muotoilun ansiosta tilaa riittää. Täysin tasaisen tavaratilan lattian ansiosta tavaroiden lastaaminen ja purkaminen on helppoa. Jokainen neliösentti on hyödynnetty, jotta tuloksena on monipuolinen ja taloudellinen hybridiauto.

Ford Mondeo Hybridin suuri tavaratila
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top