Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Tulevat mallit > Täysin Uusi Ford Edge

UUSI FORD EDGEMarket spec

TULOSSA VUONNA 2018

Uusi Edge on Fordin SUV-malliston helmi. Näyttävä ja omaleimainen muotoilu, viimeisimmät teknologiat ja ylelliset sisätilat nostavat sen aivan omaan luokkaansa. Valmistaudu suureen ja tehokkaaseen katumaasturiin, jossa ei ole tingitty muotoilusta, viimeistelystä, tilasta, mukavuudesta tai turvallisuudesta. 

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Yhtä omaleimainen kuin sinäkin

Atleettinen. Itsevarma. Upea. Uuden Edgen ulkoasu kiinnittää huomion. Älykäs, huippumoderni muotoilu luo autolle virtaviivaisen, veistoksellisen ja atleettisen siluetin. Yksityiskohtina on esimerkiksi matalampi ja leveämpi etusäleikkö sekä uudet takavalot, jotka viestivät auton innostavasta suorituskyvystä ja urheilullisuudesta. Uudet ajovalot, sumuvalot ja puskurit puolestaan luovat huomiota herättävän ja hallitsevan ilmeen sekä kertovat varmuudesta tien päällä. Uudet erottuvat päiväajovalot ja vaikuttavat 20-tuumaiset kevytmetallivanteet täydentävät ulkonäön.

Ohjaamo kuin konserttisali

Valmistaudu nauttimaan 1 000 watin B&O PLAY -audiojärjestelmästä, joka tarjoaa täyteläisen ja voimakkaan kuunteluelämyksen. 12 kaiuttimen kokoonpanossa on D-pilareihin asennetut huippulaadukkaat surround-kaiuttimet. B&O PLAYn akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet ja kehittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Edgeä varten. Itse asiassa järjestelmä on viritetty ja optimoitu ajamiseen erilaisissa olosuhteissa. Äänenlaatu on siis aina erinomainen, ajoitpa millaisella tiellä tahansa. Ääntä eristävästä lasista valmistetut ikkunat korostavat sisätilojen hienostunutta tunnelmaa. Lisäksi Aktiivinen melunvaimennus on suunniteltu vaimentamaan ei-toivotut äänet, jotta voit keskittyä täysin ajamiseen.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Kokonaisvaltaisesti fiksumpi

Uudessa Edgessä on vaikuttava määrä teknologiaa, kuten SYNC 3 puheohjauksella ja kosketusnäytöllä. Langattoman latauspisteen avulla pidät älypuhelimen ladattuna. Se on vieläkin hyödyllisempi, kun FordPass Connect -modeemi muodostaa internetyhteyden ja tarjoten Wi-Fi-yhteyspisteen jopa 10 laitteelle.Jotta sisäänrakennettu Aktiivinen vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla pitää asetetun nopeuden automaattisesti edessä ajavan auton nopeuden perusteella. Jos liikenne pysähtyy ruuhkassa, moottori sammuu ja sitten käynnistyy uudelleen, kun tie on selvä. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Kaistanpitoavustin puolestaan auttaa pysymään omalla kaistalla. Edistyksellisten dieselmoottorien valikoimassa on nyt myös 2,0 litran EcoBlue-moottori. Se tuottaa jopa 238 hv:n tehon ja 500 Nm vääntöä ja on suunniteltu mahdollisimman taloudelliseksi.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleemyyjän tiedot

Top