UUSI FORD KUGA

Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen. 

Ford on sitoutunut malliston sähköistämiseen. Kugasta on saatavilla Suomessa kaksi eri sähköistettyä mallia: Itselataava Kuga Hybrid (FHEV, täyshybridi) ja Kuga ladattava hybridi (PHEV).

Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman, hiljaisemman ja edistyksellisemmän SUV-ajokokemuksen. Kuga Hybrid on saatavilla etuvedon lisäksi myös AWD-nelivetona, joka parantaa auton suorituskykyä entisestään. 

Kuga EcoBlue -dieselmoottori (etuveto tai AWD-neliveto) sekä EcoBoost-bensiinimoottori ovat perinteistä polttomoottoria suosivalle hyvä vaihtoehto hybriditeknologian sijaan.

Sinä päätät.

VALINNAN VAPAUS

VALITSE VÄRI JA KORIMALLI. 

Kuvan malli on Kuga Titanium

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

VALITSE MOOTTORI

Oletko kiinnostunut esimerkiksi Ford Kugan sähköistetyistä hybridimalleista, muttet ole varma niiden eroista? Katso alta lisätietoa Ford Kugan itselataava hybridi- ja ladattava hybridi -vaihtoehdoista sekä saatavilla olevista bensiini- ja dieselvaihtoehdoista.

KUINKA PALJON VOISIT SÄÄSTÄÄ KÄYTTÖKUSTANNUKSISSASI VAIHTAESSASI KUGAN LADATTAVAAN HYBRIDIIN?

Voit verrata Kuga ladattavan hybridin käyttökustannuksia nykyiseen ajoneuvoosiTooltip

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}
Ford Kuga towing speedboat

ITSELATAAVAA TEHOKKUUTTA

Ford Kuga itselataava hybridi (täyshybridi) on saatavilla polttoainetaloudellisella 2,5-litraisella bensiinimoottorilla, johon on yhdistetty akkukäyttöinen sähkömoottori. Itselataava hybridi on saatavilla joko etu- tai AWD-nelivetona. Auton hybriditeknologia hyödyntää energiaa, joka yleensä menee hukkaan hidastaessa vauhtia tai kun jarrutetaan. Suurempi akku voi varastoida enemmän energiaa, joten tuloksena on parempi polttoainetaloudellisuus ja lyhyet matkat voidaan ajaa pelkällä sähköllä. Ladattavan hybridin tavoin hybridissä on ajomukavuutta parantava automaattivaihteisto vakiona.

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

TARPEISIISI MUKAUTUVAT SISÄTILAT

Ford Kugan dynaamiset sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Älykäs tilankäyttö tarjoaa sinulle runsaan, 612-litraisen tavaratilan. Toivoisitko hieman lisää jalkatilaa takana matkustaville tai entistäkin enemmän tavaratilaa? Takaistuimet liukuvat eteen- ja taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa eteenpäin liu'utetuna saat jopa 67 litraa lisää tavataratilaa taakse. Voit siis sanoa hyvästit tavaratilan riittämättömyydelle.

Ford Kuga side view with NCAP logo

VIIDEN TÄHDEN
TURVALLISUUTTA

Erinomaisista turvaominaisuuksista kertoo Kugan saamat viisi tähteä Euro NCAP -törmäysturvallisuustesteissä, jotka suorittaa Euroopan johtava riippumaton turvallisuusorganisaatio. Ford Kuga menestyi myös uusissa, kahden viikon mittaisissa Assisted Driving (avustetun ajon) -testeissä ja sai yleisarvosanan 'Good' (Hyvä). Tämä kertoo Kugan erinomaisista turvaominaisuuksista kautta linjan.

KAIKKI KUGA-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)