Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > KUGA

UUSI FORD KUGA

Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen. 

Ford sähköistää mallistonsa, ja uusi Kuga on saatavilla hybridinä (HEV) ja ladattavana hybridinä (PHEV).

Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman ja hiljaisemman SUV-ajokokemuksen. Saatavilla ovat myös EcoBlue –dieselmoottorilla varustetut etuveto- ja AWD-mallit, sekä EcoBoost-bensiinimallit. Valinta on sinun.

Valinnan vapaus…

Valitse väri ja korimalli. 

Kuinka paljon voisit säästää käyttökustannuksissasi vaihtaessasi Kugan ladattavaan hybridiin?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Arvioidut vuosittaiset säästötEstimated 1 year savings

Rakenna oma Kuga

New Ford Kuga

Mikä voimansiirto sopii sinulle parhaiten?

Saumaton yhdistelmä bensiini- ja sähkövoimaa

Kugan edistyksellinen ladattava hybriditeknologia yhdistää akkukäyttöisen sähkömoottorin 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Hybridiakun voi halutessaan ladata kotona tai julkisilla latausasemilla. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia lataa akkua ajaessasi. Täyteen ladattuna Kuga ladattavan hybridin toimintamatka täysin sähköisessä ajossa on jopa 56 km, ja toimintamatka hybridiajossa jopa 748 km.

Kuga ladattava hybridi on tilattavissa. Toimitus vuoden 2021 kesällä. Kysy lisätietoja toimitusajankohdasta Ford-liikkeestä.

Ford Kuga vignale front view parked in garage

Automaattisesti latautuvaa taloudellisuutta

Itselataava Kuga Hybrid AWD on nyt saatavilla polttoainetaloudellisella 2.5 litran bensiinimoottorilla, johon on yhdistetty akkukäyttöinen sähkömoottori. Auton hybriditeknologia hyödyntää energiaa, joka yleensä menee hukkaan hidastaessa vauhtia tai kun jarrutetaan. Suurempi akku voi varastoida enemmän energiaa, joten tuloksena on parempi polttoainetaloudellisuus ja lyhyet matkat voidaan ajaa pelkällä sähköllä.

Fiksumpi dieselvaihtoehto

Ford Kugaan on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi, sekä päästöjen pienentämiseksi.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Tinkimätöntä suorituskykyä

Kugan 1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori hyödyntää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa, joten tuloksena on erinomainen tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus. 150 ja 182 hv:n moottorivaihtoehdot tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja matalemmilla CO2-päästöillä.

Parhaat puolet samassa paketissa

Uusi Kuga ladattava hybridi käyttää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa. Kuga ladattava hybridi on tilattavissa. Toimitus vuoden 2021 kesällä. Kysy lisätietoja toimitusajankohdasta Ford-liikkeestä.

Henkilökohtainen avustajasi ajomatkoilla

Fordin kuljettajaa avustavissa teknologioissa yhdistyvät useat toiminnallisuudet, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa nopeuttasi automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Ajolinja-avustin helpottaa ohjausta ja auttaa pysymään kaistan keskellä tiemerkintöjä seuraamalla.

Erinomaiset yhteysominaisuudet

Integroitu FordPass ConnectFordPass Connect New Kuga -modeemi vie uuden Ford Kugan käyttökokemuksen uudelle tasolle. Mukana on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteys autossaWi-Fi 3GB, parannettu navigointi autossa ja reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic 2019. Voit paikantaa autosi, lukita tai avata ovet tai automaattivaihteisissa malleissa jopa käynnistää moottorin etänä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-hätäpuhelun ja kertoa hätäkeskukselle, missä autosi on.

Jos omistat Kugan ladattavan hybridin, FordPass-sovellus tarjoaa vieläkin enemmän vain PHEV-malleille tarkoitettuja ominaisuuksia. Tarkastele akun lataustasoa ja toimintasädettä, seuraa ajo- ja virrankäyttötapojasi, paikanna julkiset latausasemat ja aseta haluamasi kotilatausajat. Voit jopa asettaa matkustamon lämpötilan valmiiksi lähtöä varten.

A hand with mobile phone with FordPass App

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Tarpeisiisi mukautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Kaikki KUGA Mallit

Vertaa malleja (PDF 3Mt)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top