KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > S-MAX

Tehty elämän seikkailuihin 

Ford S-MAX vie sinut haluamiisi seikkailuihin. Ja koska jokainen seikkailu on hauskempi yhdessä koettuna, tämä elegantti Sport Activity Vehicle (SAV) tarjoaa loistavat tilat matkustajille ja matkatavaroille. S-MAX on saatavilla viisi- tai seitsemänpaikkaisena versiona, jopa kolmella ISOFIX-kiinnityspaikalla, sekä muunneltavalla istuinjärjestelmällä. Näin kaikki mahtuvat kyytiin – tavaroineen, matkalaukuista SUP-lautoihin.

S-MAX on saatavilla myös uudella moottorivaihtoehdolla: 2,5-litraisella bensiinihybridillä (HEV). Se tarjoaa paitsi pienemmät CO2-päästöt, myös erinomaista tehoa, vääntöä ja vetokykyä. Itselataava hybridi ei latauspistoketta kaipaa. Akku on sijoitettu auton pohjaan, joten tavaratilan suhteen ei ole tehty kompromisseja. Tämä auto onkin todella suunniteltu kaikille seikkailumielisille.

Valitse moottorisi

Ford S-MAX tarjoaa laajan valikoiman moottorivaihtoehtoja. Kahden tehokkaan dieselmoottorin lisäksi nyt valittavissa on myös 2,5-litrainen itselataava bensiinihybridi (HEV). Hybriditeknologia tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden lisäksi vaikuttavaa tehoa ja vääntöä. Vertaile moottorivaihtoehtoja alla.

New White Ford S-MAX ST-Line

Entistä helpompaa pysäköintiä

Aktiivinen pysäköintiavustin osaa ohjata auton parkkipaikkoihin, jotka ovat vain 20 prosenttia sitä pidempiä tai leveämpiä. Painat vain painiketta, niin innovatiivinen teknologia etsii sopivan paikan, kun ajat sellaisen ohi. Sitten se ohjaa sinut automaattisesti pysäköintiruutuun. Käytät vain kaasua, vaihteita ja jarrua noudattaen näyttöön tulevia ohjeita ja merkkiääniä.

Parempi tapa matkustaa

Uusi Ford S-MAX palkitsee käyttäjänsä tarjoamalla runsaasti tilaa matkustajille sekä matkatavaroille. Jos tarvitset matkallesi mukaan esimerkiksi retkeily- tai vesiurheiluvälineitä, S-MAX:n muunneltavan takaistuinjärjestelmän ansiosta voit luoda lisätilaa. Jos haluat todella hemmotella itseäsi, valitse ST-Line-malli, jossa on lämmitettävät ja jäähdytettävät, 10 eri tavalla säädettävät sähkötoimiset, hierovat istuimet. Matkusta fiksummin ja huolettomammin FordPass-sovelluksen avulla, jonka etäkäyttöominaisuudet, auton kuntovaroitukset ja polttoaineraportit pitävät sinut aina ajan tasalla ja yhteydessä ajoneuvoosi.

Vahva, tehokas ja nyt sähköinen

S-MAX on nyt saatavilla uudella FHEV-täyshybridivoimalinjalla. Tämä 2,5-litrainen bensiinihybridi tuottaa 190 hevosvoimaa ja 200 Nm vääntöä. Myös 1 750 kg:n vetokyky tekee vaikutuksen – voit kuljettaa mitä vain vesijetistä pieneen asuntovaunuun. Moottori on myös polttoainetaloudellinen, ja CO2-päästöt ovatkin vain 147 grammaa kilometrillä*. Latauspistoketta ei tarvita, ja akku on sijoitettu lattian alle niin, että tavaratilasta ei ole tarvinnut tinkiä.

FORD S-MAX EcoBoost Engine
Whte Ford S-MAX in motion in the city

Hätäjarrutehostin

Hätäjarrutehostin varmistaa tehokkaan jarrutuksen hätäjarrutustilanteessa. Mahdollisimman tehokkaan jarrutuksen ja mahdollisimman lyhyen jarrutusmatkan varmistamiseksi järjestelmän uusi ominaisuus on takajarrutehostus (Hydraulic Rear Boost). Se varmistaa takajarrujen lisäpaineistuksen hätäjarrutuksen aikana, kun ABS-järjestelmä on aktiivinen.

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Esite ja hinnasto

Tutustu paremmin auton teknologioihin, ominaisuuksiin ja muotoiluun.

Silver Ford S-MAX
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top