KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT LINJA-AUTO > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

Uudessa Transit Linja-autossa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita ja älykkäitä ominaisuuksia, joiden ansiosta matkustusmukavuus on erinomainen.

Hallitse yrityksesi ajoneuvoja älykkäästi

FordPass Connect –modeemiin yhdistettävä FordPass Pro –sovellus on suunniteltu hyötyajoneuvoille. Yhdessä ne tarjoavat yrityksellesi monipuoliset ja hyödylliset yhteystoiminnot käyttöön. Ford-liikkeestä saat aina viimeisimmät tiedot ajoneuvoista, joissa on FordPass Connect –modeemi vakiona tai saatavilla.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
Hand with mobile showing FordPass Connect

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Transit Linja-autossa on FordPass Connect –modeemiFordPass Connect Ranger vakiona. Järjestelmä tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE 10 laitteelle, jotta yhteydenpito tien päällä on mahdollista. Lisäksi saat Live Traffic -päivityksetLive Trafficia suoraan SYNC 3 -navigointijärjestelmään, joten matkustajat ovat ajoissa perillä. Yhdistettynä FordPass Pro –sovellukseen saat tietoa mm. ovien lukituksesta ja voit sovelluksen avulla lukita/avata ovet. Älypuhelimeesi ladatulla ja modeemiin yhdistetyllä FordPass Pro –sovelluksella voit tarkkailla jopa viiden eri yhdistetyn auton tilaa ja tarkistaa, tarvitseeko jokin autoista esimerkiksi huoltoa. 

Ford SYNC3 ja handsfree

SYNC 3 on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja puheohjaus on entistä helppokäyttöisempi ja siinä on vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi 8" värikosketusnäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisytoiminnot, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi mm. AppLink, jonka avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Edustava matkustamo ja tilaa jopa 18 henkilölle

Uudessä Linja-autossa on tilaa jopa 18 henkilölle. Trend- ja Limited-malleissa on vakiona kallistuvat istuinten selkänojat sekä käsinojat, joten matkustajat voivat rentoutua ja nauttia matkasta. Ergonomisesti muotoiltu kuljettajan istuin on lämmitettävä, neljään suuntaan manuaalisesti säädettävä ja siinä on kyynärnoja sekä ristiseläntuki. Kuljettaja löytää helposti ihanteellisen ajoasennon.

Enemmän tilaa matkatavaroille

Matkatavarahyllyjen ansiosta sisätilat voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Niiden myötä matkustajien käytettävissä on enemmän säilytystilaa. Autossa on vakiovarusteena LED-lukuvalot, joiden ansiosta pitkät matkat yöaikaan ovat miellyttävämpiä.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Eri lämpötila kuljettajalle ja matkustajalle

Kaksoisautomaattisen ilmastoinnin ansiosta voit valita eri lämpötilan edessä ja takana oleville. 

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi täyttöaukkoon. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top