Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Transitin uudet teknologiat parantavat ajettavuutta ja turvallisuutta. Lisäksi uudet teknologiat, kuten Ford SYNC, parantavat yhteydenpitoa esim. asiakkaisiin ajon aikana.

Kaatumisenestojärjestelmä

Kaatumisenestojärjestelmä varmistaa ajovakauden kaarreajossa ja estää ajoneuvoa kaatumasta vaikka painopiste olisikin korkealla. 

Aliohjautuvuuden hallintajärjestelmä

Järjestelmä tunnistaa, jos kuljettaja ajaa kaarteeseen liian kovaa jolloin ajoneuvo ei pysy ajosuunnassaan. Järjestelmä alentaa tällöin moottorin vääntöä ja säätää yksittäisiin pyöriin välitettävää voimaa sekä jarruvoimaa.

Electronic Stability Control

Elektroninen ajovakaudenhallintajärjestelmä (ESC)

Ajovakaudenhallintajärjestelmä tarkkailee jatkuvasti ajoneuvon liikkeitä ja tunnistaa poikkeamat ajolinjasta (esimerkiksi auton luisumisen) ja korjaa automaattisesti ajoneuvon suunnan. Järjestelmä parantaa hallittavuutta ja turvallisuutta ja lisäksi lyhentää jarrutusmatkaa hätätilanteessa.

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heittelehtimisen. Järjestelmä hidastaa silloin ajonopeutta, jotta perävaunu saadaan hallintaan. Järjestelmä hidastaa auton nopeutta alentamalla moottorin vääntöä ja jarruttamalla.

Trailer Sway Assist
Top