KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT VAN > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Entistä turvallisempi. Uudessa Transitissa on edistyksellisiä järjestelmiä ja teknologioita, jotka suojaavat matkustajia ja kuormaa. Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella käyttää tutkaa onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn.

Palkittua turvallisuutta

Ford Transit ja Transit Custom palkittiin parhaiden joukoissa EuroNCAP:in aktiivisen turvallisuuden testissä, jossa testattiin Euroopan 19 myydyintä pakettiautomallia.

Todellisia tilanteita jäljittelevissä testeissä Transit voitti kultaa, Transit Custom hopeaa. Transitin liikennemerkkien tunnistus sai ainoana täydet pisteet koko testissä. Myös Fordin törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella todettiin pakettiautoluokan johtavaksi ominaisuudeksi.

Transit on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Testivoittaja pitää sekä sinut, kuormasi, että muut tienkäyttäjät turvassa ja yrityksesi tien päällä.

Palkittua turvallisuutta

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Kaatumisenestojärjestelmä

Kaatumisenestojärjestelmä varmistaa hyvän tiekosketuksen ja pitää renkaat tiessä. Tämä varmistaa erinomaiset ajo-ominaisuudet, etenkin kun painopiste on korkealla tai kaarre viettää ulospäin.

Blue Ford Transit Van front wheel close up

Rengaspaineen valvontajärjestelmä

Jos renkaan paine laskee matkan aikana, rengaspaineen valvontajärjestelmä varoittaa välittömästi renkaan puhkeamisesta näyttämällä merkkivalon mittaristossa.

Kuormantunnistus

Kuormantunnistusjärjestelmä säätää ajovakauden hallintajärjestelmää Transitin kuorman kokonaispainon mukaan. Näin varmistetaan hallinta ja ajovakaus riippumatta siitä, onko ajoneuvossa täysi kuorma vai onko se tyhjä.

Transit Van load adaptive control graphic

Aliohjautuvuuden hallintajärjestelmä

Aliohjautuvuuden hallintajärjetelmä tunnistaa, jos kuljettaja ajaa kaarteeseen liian kovaa. Se pystyy nopeasti vähentämään moottorin vääntöä ja välittämään jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin, jotta auto pysyy turvallisesti hallinnassa.

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä havaitsee perävaunun heittelehtimisen ja hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia pienentämällä moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen jarruvoimaa kaikkiin pyöriin.

Transit Van trailer sway control animation
New Transit Van close up showing inflated airbags

Turvatyynyt antavat suojaa

Autossa on kuljettajaa ja matkustajaa suojaavat etuturvatyynyt sekä sivuturvatyynyt. Turvaverhot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan sivutörmäyksissä. Lisäksi autossa on turvavöiden esikiristimet ja kuormituksen rajoittajat, kaikkien istuimien turvavyömuistuttimet sekä kiinnittämättömien turvavöiden näyttö.

Kauko-ohjattava keskuslukitus murtosuojatuilla lukoilla

Uudessa Transitissa on kauko-ohjattava keskuslukitus. Kaikissa lukoissa on murtosuojaus, joka estää niiden avaamisen väkisin. Kaikki auton ovet lukittuvat heti liikkeelle lähtiessä. Järjestelmä on vakiovaruste, ja sen voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä mittaristosta. Lisäksi ovien lukitus avautuu automaattisesti kolaritilanteessa.

New Transit Van close up showing doors and locks
Top