Home > Oma Ford > Huollon Palvelut > FordPass > FordPass Pro
FordPass pro App dashboard mockup

FordPass Pro.

Hallintaa ja tietoa.

Huolehdi jopa viiden hyötyajoneuvon kunnosta ja turvallisuudesta kätevien työkalujen avulla. Näin sinä voit keskittyä työhösi.
 
 
FordPass Pro car icon

Ajoneuvosi kuntotarkastus

FordPass Pro warning icon

Ilmoitukset mahdollisista ongelmista

FordPass Pro remote access icon

Etäyhteys autoihisi

Ford Transit with person standing on side

Monipuoliset yhteystoiminnot

FordPass Pro on suunniteltu uusille hyötyajoneuvoille, joissa on FordPass Connect -modeemi. Integroitu modeemimme pitää sinut vaivattomasti yhteydessä autoihisi paikasta riippumatta. Saat kaikki ominaisuudet, joita tarvitset pitääksesi liiketoimintasi liikkeellä.

Ota ohjat käsiisi

Auton etälukitustoiminto tarjoaa mielenrauhaa. Automaattimallien moottorin voi jopa käynnistää sovelluksesta, jotta auto ehtii lämmetä ennen aamulähtöjä. Napauta komentokeskus auki ohjataksesi autoasi etänä.

Icon of a mobile App buttons
Icons with anti theft indicators and engine coolant alert

Pysy ajan tasalla

Saat ilmoituksen, jos jossain ajoneuvoistasi ilmenee ongelmia. Näin voit hoitaa asian kuntoon ja välttää myöhemmät yllättävät kustannukset. Määrittämällä ensisijaisen Ford-jälleenmyyjäsi voit järjestää huollon ja korjaukset suoraan sovelluksesta käsin. Tämä helpottaa etukäteissuunnittelua ja pitää ajoneuvot liikenteessä.

Tarkista tilanne

Välitön pääsy autojesi tärkeimpiin tietoihin auttaa pitämään huoltotilanteen kunnossa. Voit tarkistaa rengaspaineet sovelluksesta ja lisätä ilmaa tarpeen mukaan, mikä vähentää kulumista ja pienentää polttoaineenkulutusta. Näet myös AdBlue-tason, joten tiedät aina, milloin säiliö kaipaa täyttämistä.

Icon showing mobile with App info
Screenshot of map with locations

Seuraa tilannetta

Ovatko autosi siellä, missä pitääkin? Nyt tiedät.
Tarkista tilanne säännöllisin väliajoin tai päivän päätteeksi kartalta, joka näyttää kunkin auton viimeisimmän sijainnin. Voit työpäivän päättyessä olla varma, että kaikki on turvassa ja oikeassa paikassa.

 
 
Top