FordPass Pro logo

Ajoitpa sitten yhtä ajoneuvoa tai hallitset viittä eri autoa, FordPass Pro tarjoaa työkalut ajoneuvojesi kunnosta ja turvallisuudesta huolehtimiseen.

 

 

Construction worker checking the FordPass Pro App

YRITYSSOVELLUS YHDISTETYILLE AJONEUVOILLE

FordPass Pro -sovellus on suunniteltu hyötyajoneuvoille, joissa on FordPass Connect -modeemi, ja sen avulla voit aktivoida modeemin ja käyttää monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Varmistamme, että yhä useammat uudet hyötyajoneuvomme voidaan kokonaan liittää sovellukseen. Tarkista Ford-jälleenmyyjältäsi nykyisen Ford-ajoneuvosi yhteensopivuus.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

TURVALLISUUS

FordPass Pro -turvaominaisuudet, kuten Suojaustila, Vyöhykelukitus ja Ajoneuvon sijainti, antavat mielenrauhaa.

OLE VARUILLASI

Tehostetun turvallisuuden tila autosi normaalin hälytysjärjestelmän lisäksi. Suojaustila ilmoittaa sinulle, jos se havaitsee jonkun yrittävän murtautua autoosi varastetulla tai kopioidulla avaimella.

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

TARKISTA LUKOT

Live Lock -lukitustilan avulla voit tarkistaa yhdellä silmäyksellä, että auton kaikki ovet ovat lukossa. Voit jopa lukita tai avata ovet etänä sovelluksen komentokeskuksen kautta.

SEURAA AJONEUVOJASI

Ovatko ajoneuvosi siellä, missä pitääkin? FordPass Pron avulla tiedät. Pidä silmällä yrityksesi ajoneuvoja, näet niiden viimeisimmät tallennetut sijainnit yhdellä kartalla.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

HALLITSE KÄYTTÖOIKEUKSIA

Etäkäyttöisen Vyöhykelukituksen avulla voit hallita auton ja takakontin ovia erikseen. Siten voit antaa ajoneuvosi jonkun muun käyttöön, mutta pitää tavaratilan lukittuna.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

TUOTTAVUUS

Joukko älykkäitä FordPass Pro -työkaluja ja tuottavuusominaisuuksia, joiden ansiosta saat kaiken irti yrityksesi ajoneuvoista.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

HALLINNOI ETÄNÄ

Tarkista, onko ajoneuvo lukittu, ja lukitse tai avaa ovet sovelluksesta käsin. Voit jopa etäkäynnistää automaattivaihteisen ajoneuvonTooltip, jotta jäästä ei ole tietoakaan ja auto on lähtövalmis.

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

PYSY VERKOSSA

Pyöritä yritystäsi suoraan autostasi. FordPass Connectin modeemi muuttaa autosi ohjaamon toimistoksi tien päällä, sillä Wi-Fi-yhteyspisteenTooltip ansiosta voit yhdistää verkkoon jopa 10 laitetta autossasi ja sen ympärillä.

Mobile phone laying on working desk

AUTON KUNTOTIEDOT

FordPass Pron ansiosta huolto pysyy helposti hallinnassa, ja auton kuntoa koskevat keskeiset tiedot ovat helposti saatavilla. Näin voit lyhentää auton seisokkiaikoja.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

AINA PALVELUKSESSASI

Kysy Ford-jälleenmyyjältäsi FordPass Connect -modeemin aktivoinnista, kun noudat uuden autosi. Tai katso ohjevideomme, jotta voit tehdä sen itse.