FordPass Pro logo

Ajoitpa sitten yhtä ajoneuvoa tai hallitset viittä eri autoa, FordPass Pro tarjoaa työkalut ajoneuvojesi kunnosta ja turvallisuudesta huolehtimiseen.

 

 

Construction worker checking the FordPass Pro App

YRITYSSOVELLUS YHDISTETYILLE AJONEUVOILLE

Ota käyttöön autosi älykkäät ominaisuudet ja hallitse jopa viittä hyötyajoneuvoa FordPass Pron avulla. Yhdistämällä sovelluksen FordPass ConnectFordPass pro -modeemilla varustettuihin autoihin saat käyttöösi joukon työkaluja, jotka auttavat parantamaan autojen kuntoa, turvallisuutta ja työsi tehokkuutta. Lataa FordPass Pro App Storesta tai Google Playsta jo tänään.

Service person with high viz jacket checking the FordPass Pro app

TURVALLISUUS

FordPass Pro -turvaominaisuudet, kuten Suojaustila, Vyöhykelukitus ja Ajoneuvon sijainti, antavat mielenrauhaa.

SUOJAA LIIKETOIMINTASI

Tehostettua turvallisuutta, joka on enemmän kuin vain hälytysjärjestelmä. SecuriAlert ilmoittaa sinulle havaitessaan jonkun yrittävän päästä autoosi, varastettua tai kopioitua avaintakin käytettäessä.

Service person in shop checking phone and looking from window
Close up on hand holding mobile phone

TARKISTA LUKOT

Live Lock -lukitustilan avulla voit tarkistaa yhdellä silmäyksellä, että auton kaikki ovet ovat lukossa. Voit jopa lukita tai avata ovet etänä sovelluksen komentokeskuksen kautta.

AUTON SIJAINTI

Etkö löydä autoasi vilkkaalta pysäköintialueelta? Tai lainasitko sitä ajoon jollekin muulle? Ehkä haluat tarkistaa, että autosi on siellä, minne jätit sen. FordPass-sovellus kertoo sinulle ajoneuvosi viimeisimmän tallennetun sijainnin kartalla.

Close up on person checking his phone in a shop
Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

ETÄLUKITUS

Sinun ei tarvitse enää koskaan pohtia, lukitsitkohan autosi ovet. FordPassin avulla voit lukita ja avata ovet etänä mistä tahansa ja jatkaa päivääsi huoletta.

Bird's eye view of vendor selling boxes of vegetables

TUOTTAVUUS

Joukko älykkäitä FordPass Pro -työkaluja ja tuottavuusominaisuuksia, joiden ansiosta saat kaiken irti yrityksesi ajoneuvoista.

Person in front of shop checking his mobile with Ford Van parked next to shop

ETÄKÄYNNISTYS

Kylmä aamu? Autosi on lämmennyt ja ikkunat kirkastuneet jo ennen kuin olet saanut kengät jalkaasi. Etäkäynnistyksen avulla autosi on valmiina lähtöön silloin kun sinäkin.Tooltip

Construction worker in high viz jacket sitting in front seat of  Ford Transit Van

PYSY VERKOSSA

Pyöritä yritystäsi suoraan autostasi. FordPass Connectin modeemi muuttaa autosi ohjaamon toimistoksi tien päällä, sillä Wi-Fi-yhteyspisteenTooltip ansiosta voit yhdistää verkkoon jopa 10 laitetta autossasi ja sen ympärillä.

Mobile phone laying on working desk

AUTON KUNTOTIEDOT

FordPass Pron ansiosta huolto pysyy helposti hallinnassa, ja auton kuntoa koskevat keskeiset tiedot ovat helposti saatavilla. Näin voit lyhentää auton seisokkiaikoja.

Two people greeting each other viewed from open Ford Van door

AINA PALVELUKSESSASI

Kysy Ford-jälleenmyyjältäsi FordPass Connect -modeemin aktivoinnista, kun noudat uuden autosi. Tai katso ohjevideomme, jotta voit tehdä sen itse.