Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > FOCUS ST
Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Räätälöitävä ajonautinto

Focus ST tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen. Ajotilavalintojen avulla voit muokata ajoasetuksia ja muuttaa auton hetkessä henkilöautosta jännittäväksi performance-autoksi. Tarkasti viritettyyn alustaan on yhdistety aktiivinen iskunvaimennusTooltip(CCD). Tämä teknologia säätää jousitusasetuksia jatkuvasti, jotta tuloksena on erinomainen ajodynamiikka kaikissa olosuhteissa.

Teho kohtaa viimeistelyn

Focus ST erottuu joukosta myös sisätilojensa osalta. Autossa on kokonahkaiset RECARO-istuimet ST-logolla ja tasapohjainen urheilumallinen ohjauspyörä. Ilmeen täydentävät alumiiniviimeistelty vaihdekeppi ja aluumiinipäällysteiset polkimet. Suomenkielisen Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit hallita kaikkea aina ilmastointi- ja audioasetuksista matkapuhelimeen ja navigointijärjestelmään. Ohjauksessa voi käyttää intuitiivista 8" kosketusvärinäyttöä tai yksinkertaisia puhekomentoja. B&O-audiojärjestelmän ansiosta voit puolestaan kuunnella lempimusiikkiasi juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Luotu suorituskykyiseksi

Focus ST on edeltäjiään tehokkaampi, reagoivampi ja hauskempi ajettava. Se tuottaa jopa 280 hv:n tehon ja 420 Nm:n väännön ja kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa alle kuudessa sekunnissa. Focus ST on suunniteltu äärimmäisen tarkasti, jotta ajaminen olisi elämys niin kaupungissa kuin radallakin. Focus ST:ssä on nyt ensimmäistä kertaa sähköisesti ohjattu etuakseliston kitkalukko, joka maksimoi hallinnan.

Älykästä turvallisuusteknologiaa

Focus ST:n teknologiat suojaavat sinua, matkustajia ja muita tienkäyttäjiä. Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Jos järjestelmä havaitsee pidon heikkenevän, se voi automaattisesti välittää jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin, jotta auto pysyy vakaana. Suuremmat jarrukomponentit puolestaan parantavat jarrutustehoa. Lisäksi autossa on törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella, joka voi varoittaa esteistä tiellä ja jopa jarruttaa tarvittaessa.

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines
Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Lue lisää

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

FOCUS - mallisto

Vertaa malleja (PDF 3.9Mt)

Sinua voisi kiinnostaa

Top