UUSI FORD FOCUS ST

Luotu suorituskykyä ajatellen, viimeistelty ajamista varten. Uusi Focus ST vie Ford Focus -ajonautinnon huippuunsa.

Saatavilla 5-ovinen tai wagon-farmari. Veistoksellinen kori ja suuri takaspoileri yhdistävät erinomaisen aerodynamiikan ja katseet kääntävän muotoilun. 2,3 litran EcoBoost-moottori tuottaa 280 hv:n tehon ja 420 Nm:n väännön. Kiihdytys 0–100 km/h vain 5,7 sekunnissa.

Uusi Focus ST on myös älykkäämpi kuin koskaan. Varustettu edistyksellisillä liitettävyysominaisuuksilla, kuten uudella Ford SYNC 4:llä, jossa on yhdistetty navigointijärjestelmä, Ford Securella ja 13,2 tuuman kosketusnäytöllä. Lisäksi 12,3 tuuman digitaalinen mittaristo parantaa ST-ajokokemustasi antamalla sinun päättää näytettävät tiedot mieltymyksesi mukaan.

Lisäksi jokainen Focus ST -osa on hienosäädetty suorituskykyä ajatellen. Elektroninen tasauspyörästön lukko optimoi vetopyörien välisen vääntömomentin, mikä takaa maksimaalisen pidon ja hallinnan kaarteissa. Valittavissa olevat ajotilat hienosäätävät auton asetuksia olosuhteiden mukaan.

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

VALINNAN VAPAUS

VALITSE VÄRI JA KORIMALLI. 

Kuvan malli on Focus ST

NÄE SE TOSITOIMISSA

New Ford Focus ST

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

Rear three quarter view of a Ford Focus ST in motion

LUOTU SUORITUSKYKYISEKSI

Focus ST:n 2,3 litran EcoBoost-bensiinimoottori tuottaa 280 hv:n tehon ja 420 Nm:n väännön. Elektroninen tasauspyörästön lukko, jatkuvasti ohjautuva iskunvaimennusFocus ST Controlled Damping ja valittavissa olevat ajotilat takaavat huippuluokan hallinnan ja ajodynamiikan.

Tutustu Suorituskyky

Ford SYNC 4 with Connected Navigation

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4, jossa on yhdistetty navigointijärjestelmäFord Secure and Connected Navigation, Ford Secure ja 13,2 tuuman kosketusnäyttö, integroituu saumattomasti älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta, jolloin voit hallita kaikkea puheluista etälukitukseen, musiikkiin ja navigointiin.

Tutustu FordPass

Tutustu Yhdistettävyys

Focus ST performance seats

TEHO KOHTAA VIIMEISTELYN

14 suuntaan säädettävät, urheilulliset Ford Performance -istuimet tarjoavat täydellisen ajoasennon. Istuimissa on myös neljään suuntaan säädettävä ristiselän tuki, mikä tarjoaa korkealuokkaista tukea ja mukavuutta.

Tutustu Mukavuus ja kätevyys

Front view of Focus ST in motion

UUSI KEULAILME

Uuden Focus ST:n etuosa on uudelleenmuotoiltu ja entistä näyttävämpi. Siinä on hunajakennosäleikkö, huomiota herättävä LED-ajovaloklusteri mukautuvilla ajoaloilla ja integroiduilla sumuvaloilla.

 

Gear shift of Focus ST

VAIHTEISTO

Saatavana 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 7-vaihteinen automaattivaihteisto. Focus ST on erityisesti suunniteltu parantamaan ajettavuutta ja vähentämään polttoaineenkulutusta.

VALITSE MOOTTORI

Ecoboost petrol icon

Jätetään tämä tyhjäksi!

 


Vaihteisto(t)

M6-MANUAALI / A7-AUTOMAATTI


280 HV

Maksimiteho


420 NM

Maksimivääntö


5,7Focus ST torque SEKUNTIA

        0-100 km/h

Ford Promotions

KATSO AJANKOHTAISET FORD-TARJOUKSET

Katso Focus ST-tarjoukset