KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT ALUSTA > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Työkalut tehtävän mukaan

Ford Transit Alusta tunnetaan monipuolisuudestaan ja muunneltavuudestaan, joten se sopii ihanteellisesti moniin yksilöllisiin erikoiskäyttötarkoituksiin. Käyttökustannukset ovat pienet, joten Transit osoittautuu nopeasti järkeväksi hankinnaksi yrityksellesi.

Transit Alusta ei pelkää lisäkuormaa

  • Uusi kokonaispainoltaan 5-tonninenSuomessa 5-tonninen Transit Alusta tarjoaa parhaan kuormankantokyvyn. Se kantaa vaivatta jopa 2 925 kiloa. Lisäksi sen vetokyky on erinomainen.
  • Tämä vahvuus tekee 5-tonnisesta erinomaisen aihion muutostöille, joissa vaaditaan erinomaista kuormankuljetuskykyä. Voit valita kaikista Transit Alustan pituusvaihtoehdoista (L2, L3, L4, L5), joten löydät taatusti sopivan version. Uusi Transit Alusta, vahvempi kuin koskaan ennen ja aina valmis töihin.
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab body type

Kuuluisa monipuolisuudestaan

  • Ford Transit Alusta on tunnettu monipuolisuudestaan ja joustavuudestaan. Se on saatavilla Suomessa neljällä eri kokonaispainolla, joten se sopii loistavasti monille erilaisille muutostöille. Uusi 5-tonninenSuomessa 5-tonninen malli tarjoaa entistäkin enemmän kantavuutta -  jopa 2 925 kg - ja sen vetopaino on erinomainen, joten se selviää kaikista tehtävistä.

Saatavilla 4 eri vaihtoehtoa

  • Transit Alusta on Suomessa saatavilla neljällä eri kokonaispainovaihtoehdolla, 3 100 kilosta aina 5 000 kiloon. Akselivälien ja takaylitysten mitat sopivat niin standardi- kuin erikoismittaisillekin päällirakenteille.
  • Akselivälivaihtoehtoja on neljä (L2, L3, L4, L5), ja voit valita yksittäiset tai paripyörät kaikkiin pituuksiin.
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab power socket close up

Virtapistokkeet

Autossa on kaksi 12 V virtapistoketta, ja lisäksi kuljettajan ja matkustajien istuinten väliin saa valinnaisvarusteena 150W/230V pistokkeen, jonka avulla työkalujen, kannettavan tietokoneen tai muiden laitteiden lataaminen käy helposti ilman erillistä sovitinta.

12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Transit Alustassa on 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu, mikä kertoo ajoneuvon korkeasta laadusta.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

Huoltoväli

Täysin uudet 2.0-litraiset Ford EcoBlue TDCi-moottorit ovat kestäviä ja luotettavia. Huoltoväli on 40 000 km tai kaksi vuotta sen mukaan, kumpi täyttyy ensin. Lisäksi normaalille kulumiselle altistuvat osat kestävät pidempään ilman huoltoa. Tämä kaikki auttaa varmistamaan, että Transit ei jätä sinua pulaan.

Aina valmiina työhön

Transit Alusta on suunniteltu ja rakennettu kovaan työhön. Sen vankka ja jäykkä alusta on erinomainen perusta erikoispäällirakenteiden asentamiseen. Nopeaa ja helppoa ratkaisua etsiville liikennöitsijöille on saatavilla tehdasrakenteisia Transit-ajoneuvoyhdistelmiä, jotka toimitetaan käyttövalmiina.

Ford Transit Chassis Cab at construction site
Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

Tilaa työporukalle

Transit Jatko-ohjaamoalusta on erinomainen ratkaisu ihmisten ja kuorman kuljettamiseen samanaikaisesti. Leveälle avautuvista ovista kulku sisätiloihin käy sujuvasti. Kaksipaikkaisen etumatkustajan istuimen ja vakiovarusteena olevan nelipaikkaisen takaistuimen ansiosta tilaa on mukavasti jopa seitsemälle hengelle. Lisäksi istuinten alla on runsaasti säilytystilaa.

Erinomainen vetokyky

Transit Alustassa on erinomaiset kuorma- ja veto-ominaisuudet. 350HD- ja 470-versiot, joissa on huippuluokan jousitus ja 7 000 kg:n yhdistelmämassa, pystyvät vetämään asianmukaisesti varusteltuina jopa 3 500 kg:n painoista jarrullista perävaunua.

Ford Transit Chassis Cab tow bar close up
Top